Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: "Μόνο για τον Ολυμπιακό ο Μανωλάς - Αλλάζει σύστημα ο Μαρτίνς - Σκάει πώληση μετά τον Κώστα"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-16 20:18:00

"Μόνο για τον Ολυμπιακό ο Μανωλάς - Αλλάζει σύστημα ο Μαρτίνς - Σκάει πώληση μετά τον Κώστα"

του Γιώργου Κτενά
"Μόνο για τον Ολυμπιακό ο Μανωλάς - Αλλάζει σύστημα ο Μαρτίνς - Σκάει πώληση μετά τον Κώστα"

Πότε θα είναι έτοιμος να παίξει και η διπλή αποχώρηση στο Λιμάνι! Ο Νίκος Βαμβακούλας σχολιάζει στο Sportdog.gr τη σπουδαία μεταγραφή των Πειραιωτών, τους λόγους που γύρισε στην Ελλάδα και ποιες μεγάλες αλλαγές θα φέρει στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή.

Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Στη μεταγραφή τού Έλληνα άσου στο Λιμάνι αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Βαμβακούλας, καθώς η έλευση του 30χρονου στόπερ έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στους οπαδούς της ομάδας.

Πόσο σημαντική είναι, αγωνιστικά, η παρουσία του στην αμυντική γραμμή, τι θα γίνει με την αμυντική διάταξη και πώς κλείνει το μάτι ο Ολυμπιακός στις αναμετρήσεις με την Αταλάντα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ; Οι απαντήσεις στο sportdog...

"Μόνο για τον Ολυμπιακό - Ενίσχυση στα σέντερ μπακ - Πρώτης γραμμής"

"Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει δύο-τρία σέντερ μπακ πρώτης γραμμής, αλλά μπόρεσε τώρα να ενισχυθεί. Είχε δηλώσει ο Μανωλάς ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να επιστρέψει μόνο για τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι θα ενισχυθεί πολύ ο Ολυμπιακός με τον Μανωλά", όπως ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο Ν. Βαμβακούλας.

Δείχνει πράγματα με αυτή τη μεταγραφή ο Ολυμπιακός, ενόψει και των αγώνων με την Αταλάντα;

"Δεν υπάρχει ένας παίκτης σε αυτά τα παιχνίδια, πρέπει όλη η ομάδα να είναι καλή. Άρα ναι μεν δείχνει τη διάθεση για να πάει καλά η ομάδα στην Ευρώπη, ο προπονητής για να ζητήσει σέντερ μπακ σημαίνει ότι εκεί πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα".

"Έτοιμος σε δέκα μέρες - Τριάδα στην άμυνα με Μανωλά - Το έχω πει από καιρό"

Μέσα σε όλα τα υπόλοιπα, ο Μανωλάς είναι παίκτης που έρχεται και παίζει άμεσα, γνωρίζεις τον Ολυμπιακό, τις απαιτήσεις, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

"Μπαίνει και παίζει, σε δέκα μέρες θα είναι έτοιμος και θα έχεις λύσεις ο προπονητής στα χέρια του, γιατί είναι τόσο πολλά τα παιχνίδια σε Ευρώπη, Κύπελλο, πλέι οφ. Έχω πει εδώ και αρκετό καιρό ότι όποιες ομάδες δεν έχουν βάθος, δεν μπορουν να ανταποκριθούν. Ο Ολυμπιακός είχε μαγείρεψε πριν πεινάσει".

Με ποιον θα ταίριαζε να παίξει καλύτερα ως δίδυμο στην άμυνα ο Μανωλάς, με Σωκράτη ή με Σισέ; Ή μήπως θα μπορούσε να δοκιμάσει ξανά την τριάδα στην άμυνα ο Μαρτίνς;

"Ο προπονητής, που τους βλέπει καθημερινά στου Ρέντη, ξέρει καλύτερα. Βέβαια με ομάδες όπως η Αταλάντα, αλλά και με όλες τις καλές, ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει με τριάδα στην άμυνα για εμένα".

"Μεταγραφή ο Σισέ - Να πάρει τα λεφτά που θέλει από Σεμέδο"

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι φέτος έχει ανεβάσει τον ανταγωνισμό στην άμυνα του Ολυμπιακού;

"Ο Σισε είναι πολύ βελτιωμένος, είναι γρήγορος, δυνατός, πηδάει στις στημένες φάσεις. Αν ο Σισέ κόψει κάποια θέματα που έχει, όπως το να διώχνει την μπαμ-μπουμ, νομίζω ότι θα βελτιωθεί πάρα πολύ και μπορεί να κάνει και μεταγραφή. Ο Σισέ είναι από τους καλύτερους παίκτες, αυτός και ο Μασούρας! Καθαρίζει τις φάσεις, πηγαίνει πρώτος στις φάσεις, είναι πολύ καλός".

Για να επιστρέψουμε στον Μανωλά, θεωρείτε ότι η έλευσή του στην ομάδα θα συνδυαστεί με αποχώρηση του Σεμέδο;

"Ένας παίκτης θα πρέπει να παίζει για να πουληθεί, γιατί αν δεν παίζει μπορεί να μην πάρεις τα λεφτά που θέλεις. Το σημαντικό τώρα είναι η εδώ και μήνες δηλωμένη επιθυμία του Μανωλά να επιστρέψει. Από όταν το είχε βάλει στη σκέψη του, δεν υπήρχε περίπτωση να μην έρθει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πού πάτε ρε καραμήτροι με τον Ολυμπιακό; - Εμπαθείς με Μαρτίνς - Έρχεται μεταγραφή Μοντέστο!

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags