Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έκπληξη Μαρτίνς με Έλληνα στόπερ - Ο επόμενος μετά τον Μανωλά - Έρχεται από ομάδα του Big-4!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-19 10:00:00

Έκπληξη Μαρτίνς με Έλληνα στόπερ - Ο επόμενος μετά τον Μανωλά - Έρχεται από ομάδα του Big-4!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκπληξη Μαρτίνς με Έλληνα στόπερ - Ο επόμενος μετά τον Μανωλά - Έρχεται από ομάδα του Big-4!

Ξεχωρίζει φέτος και ήδη βρίσκεται στη λίστα του Πορτογάλου κόουτς. Ποιος είναι ο νεαρός αμυντικός που έχει... κερδίσει τον προπονητή του Ολυμπιακού, οι πρώτες του εμπειρίες στο υψηλότερο επίπεδο και γιατί μπορεί να τον δούμε τον Γενάρη, παρά την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Ολυμπιακός: Άριστες εντυπώσεις έχει αφήσει στους ανθρώπουως του Ολυμπιακού ο 21χρονος στόπερ, Πέτρος Μπαγκαλιάνης, καθώς είναι σαφές ότι η περίπτωσή του ξεχωρίζει στη β' ομάδα και, φυσικά, έχει ασχοληθεί μαζί του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως, ο Μπαγκαλιάνης έφτασε στο Λιμάνι από τον Άρη, καθώς εκεί αγωνιζόταν μέχρι το τέλος τής περσινής αγωνιστικής σεζόν. Υπέγραψε για να βρεθεί στην β΄ ομάδα του Ολυμπιακού και, ήδη, έχει συμμετάσχει σε 7 παιχνίδια και όλα, φυσικά, 90λεπτα. Μάλιστα έχει δεχτεί μόλις δύο κίτρινες κάρτες, μέχρι στιγμής κάτι που δείχνει ότι εκτός από δυναμισμό παίζει και με μυαλό.

Το report από του Ρέντη αναφέρει ότι ο νεαρός άσος είναι πολύ δυνατός και εξελίξιμος στόπερ, που τον έχει στην κορυφή της λίστας του ο Πέδρο Μαρτίνς για να τον πάρει στην πρώτη ομάδα!

Γιατί μπορεί κυρίως τα ονόματα που ακούγονται από τη β΄ ομάδα να είναι εκείνα των Σουρλή, Αποστολόπουλου, Κωστή, Νίκολιτς, Κινκουέ, αλλά αυτή στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στην ομάδα φαίνεται ότι συγκεντρώνει ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης! Γιατί ο Ολυμπιακός ναι μεν απέκτησε τον Μανωλά, αλλά με τους Σισέ και Μπα να πηγαίνουν στο Κόπα Άφρικα, από τους ετοιμοπόλεμους υπάρχει μόνο ο Σωκράτης!

Γιατί ναι μεν στην ομάδα υπάρχουν οι Αβράμης και Μάρκοβιτς, αλλά είναι χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους. Ενώ ο Μπαγκαλιάνης με τη β΄ ομάδα παίζει διαρκώς, έχει ρυθμό και αγωνιστική ετοιμότητα.

Προφανώς δεν λέει κανένας ότι θα μείνει στον πάγκο ο Μανωλάς ή ο Σωκράτης για να παίξει ο Μπαγκαλιάνης. Αυτό που λέμε, όμως, είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες από όλους τους συμπαίκτες του στη β΄ ομάδα για να βρεθεί άμεσα στην πρώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλειωσε τις μεταγραφές ο Μαρινάκης - Τάνκερ, πλοία και Μανωλάς - Αλλάζει το σύστημα ο Μαρτίνς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags