Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μόνο ένας γλίτωσε τις φωνές Μαρτίνς - Απαντάει στη "γκρίνια" με νέο Μανωλά - Έκπληξη με αντι-Καμαρά
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-19 17:35:00

Μόνο ένας γλίτωσε τις φωνές Μαρτίνς - Απαντάει στη "γκρίνια" με νέο Μανωλά - Έκπληξη με αντι-Καμαρά

του Παναγιώτη Νικολάου
Μόνο ένας γλίτωσε τις φωνές Μαρτίνς - Απαντάει στη "γκρίνια" με νέο Μανωλά - Έκπληξη με αντι-Καμαρά

Η νίκη με άγχος, η επόμενη μεταγραφή και οι δοκιμές του κόουτς. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, αλλά νίκησε τη Λαμία και πλέον περιμένει τις μεταγραφές. Ποια θα είναι η μεγάλη κίνηση που θα γίνει και τα... γκάζια του Πορτογάλου προπονητή το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του και με μετριότατη εμφάνιση, που προκάλεσε… γενικότερη γκρίνια στο Φάληρο το μεσημέρι της Κυριακής, νίκησε 1-0 τη Λαμία, πέτυχε το σκοπό του και ξέφυγε στο +11 από την ΑΕΚ που υποδέχεται τη Δευτέρα τον ΟΦΗ. Οι «Ερυθρόλευκοι» είχαν κάποια επιθετικά ξεσπάσματα στο πρώτο μέρος, όπου θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει το ματς με δεύτερο γκολ, όμως στην επανάληψη έβγαλαν κούραση και… αγχώθηκαν από τους φιλοξενούμενους που πίστεψαν και κυνήγησαν την ισοφάριση.

Το τρίποντο πάντως ήρθε και πλέον ο Πέδρο Μαρτίνς κοιτάζει, πρώτα το δύσκολο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης με τον Λεβαδειακό (πρέπει να ανατρέψει το 3-2 του πρώτου αγώνα) και στη συνέχεια τις μεταγραφές και τον δύσκολο Γενάρη. Ο Πορτογάλος κόουτς πάντως ρίσκαρε πολύ, καθώς για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα σε μία εβδομάδα ξεκίνησε την ίδια ενδεκάδα και λίγο έλειψε να τον πληρώσει. Αν και η αλήθεια είναι, πως πήρε ελάχιστες βοήθειες από τις αλλαγές του και σίγουρα αυτό θα τον προβληματίσει περισσότερο ενόψει της συνέχειας, όπου θα υπάρχουν και απουσίες λόγω του Κόπα Άφρικα.

Ο Μαρτίνς πάντως στο τελευταίο δεκάλεπτο και βλέποντας τη Λαμία να πιέζει για την ισοφάριση, ήταν έξαλλος και δεν σταμάτησε να φωνάζει στους παίκτες του που έκαναν συνεχόμενα λάθη. Δεν είναι τυχαίο πως σχεδόν σε όλο το δεύτερο 45λεπτο, μόνο ένας ήταν αυτός που… άκουσε μπράβο από τον πάγκο, ο Τόμας Βατσλίκ. Και αυτός όχι γιατί έκανε κάποια σπουδαία απόκρουση, αλλά επειδή με τα βολέ του βοηθούσε στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός για ακόμα ένα ματς φάνηκε να έχει τεράστιο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, όπου με εξαίρεση τον Εμβιλά κανείς δεν αποδίδει βάσει αυτών που περιμένουν στην ομάδα. Ο Μπουχαλάκης μοιάζει λίγο ανεβασμένος, αλλά δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη της περσινής περιόδου. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν και το ρεπορτάζ αναφέρει πως στο Λιμάνι είναι αποφασισμένοι τον Γενάρη να κάνουν μία σημαντική μεταγραφή στη μεσαία γραμμή, με παίκτη που δεν θα έρθει για να καλύψει μόνο τα κενά του Κόπα Άφρικα, αλλά για να μείνει και για μετά το καλοκαίρι και για να υπολογίζεται ως βασικός για την επόμενη σεζόν.

Έτσι λοιπόν, περιμένοντας τις μεταγραφές, οι Ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης και ελπίζουν στην ανατροπή, ώστε να κάνουν καλές και ήσυχες γιορτές. Στο ματς αυτό θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά και δοκιμές. Ήδη και στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, φάνηκε πως ο Μαρτίνς δοκίμασε τους Ρόνι Λόπες και Μασούρα πιο κεντρικά και όχι στα άκρα, καθώς είναι φανερό πως ψάχνει ήδη τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Αγκιμπού Καμαρά.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Σφήνα" Ολυμπιακού σε ΠΑΟ και Άρη - Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς - "Επιθετικός μπακ από υψηλό επίπεδο"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags