Facebook Pixel ΑΕΚ: Ρεπορτάζ-αποκάλυψη "Κέτσε" για τις φήμες για Σούντγκρεν - "Κοιτάζει πάνω από... 50 παίκτες η ΑΕΚ"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-20 12:42:00

Ρεπορτάζ-αποκάλυψη "Κέτσε" για τις φήμες για Σούντγκρεν - "Κοιτάζει πάνω από... 50 παίκτες η ΑΕΚ"!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-αποκάλυψη "Κέτσε" για τις φήμες για Σούντγκρεν - "Κοιτάζει πάνω από... 50 παίκτες η ΑΕΚ"!

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης αναφέρθηκε στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη για το αποψινό ματς με τον ΟΦΗ, στις φήμες που προέκυψαν για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν και για τα μεταγραφικά δεδομένα στην Ένωση.

ΑΕΚ: Στο καθοριστικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ -αλλά και στη μεταγραφολογία που έχει αρχίσει να εντείνεται ενόψει Ιανουαρίου- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Αρχικά, τόνισε την ανάγκη να σπάσει η ΑΕΚ την «κατάρα» του τελευταίου ματς πρωταθλήματος πριν τις γιορτές και εκτίμησε ότι η μόνη αλλαγή της ενδεκάδας με την οποία θα το επιδιώξει θα είναι η επιστροφή του Σιμόες.

Παράλληλα, απάντησε στη φημολογία που έχει συνδέσει την «Ένωση» με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και εκφράζοντας την απορία του για το πώς προέκυψε.

Εξάλλου, σημείωσε ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση του απαραίτητου κεντρικού χαφ και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα τον βρουν, δεδομένου ότι παρακολουθούν (με μια δόση υπερβολής, όπως σημείωσε) περισσότερους από 50 παίκτες σε όλες τις θέσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags