Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης: Έξαλλος ο Σαββίδης με Βαρέλα - "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη ότι έκλεισε σε άλλη ομάδα - Άμεσα οι εξελίξεις!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-21 16:58:00

Έξαλλος ο Σαββίδης με Βαρέλα - "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη ότι έκλεισε σε άλλη ομάδα - Άμεσα εξελίξεις!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έξαλλος ο Σαββίδης με Βαρέλα - "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη ότι έκλεισε σε άλλη ομάδα - Άμεσα εξελίξεις!

Ενοχληχμένος ο Ιβάν με έναν παίκτη που στήριξε όσο λίγοι στον ΠΑΟΚ. Η κίνηση του έμπειρου αμυντικού που έχει ενοχλήσει πάρα πολύ τη διοίκηση και οι επόμενες κινήσεις του. Γιατί στην Τούμπα εκτιμούν πως ο παίκτης ήδη έχει συμφωνήσει με άλλον σύλλογο;

ΠΑΟΚ - Φερνάντο Βαρέλα: Σκόνη έχει σηκωθεί γύρω από το όνομα του πεπειραμένου στόπερ για το μέλλον του στον Δικέφαλου, καθώς η απόφασή του να πάρει τον γιο του από τις ακαδημίες τού Δικέφαλου και να τον πάει σε εκείνες της Μπενφίκα, χωρίς μάλιστα να έχει ενημερώσει κανέναν από τον σύλλογο ή να έρθει σε επαφή μαζί τους, έχει δημιουργήσει θέμα.

 

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης είναι ενοχλημένος με αυτή την εξέλιξη, δεδομένου ότι ήταν εκείνος που όταν ο Βαρέλα είχε μαζέψει τα πράγματα του από την Τούμπα πριν από τρία χρόνια, τον είχε κρατήσει με προσωπική του πρωτοβουλία και με ένα πολύ καλό συμβόλαιο, της τάξης του 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως.

 

Αυτό που συζητιέται έντονα στον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Φερνάντο Βαρέλα έχει κλείσει σε ομάδα τής Πορτογαλίας, από το καλοκαίρι και μετά, κι αυτός είναι ο λόγος που συμφώνησε να πάει ο πιτσιρικάς γιος του στην Μπενφίκα.

Μπορεί η κίνησή του να μην έρθει σε συμφωνία με τον Δικέφαλο πριν πάρει τον γιο του από τα τμήματα υποδομής να φέρει και την απομάκρυνσή του από την ομάδα; Η απάντηση είναι θετική, ότι μπορεί δηλαδή να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι είναι ενοχλημένος ο ίδιος ο Ιβαν. Ένας Ιβάν που αγκάλιασε τον ίδιο και την οικογένεια του Βαρέλα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

 

Άλλωστε, με τους Κρέσπο, Μιχαϊλίδη, Μιχάι, Ίνγκασον (που έπαιξε για ένα διάστημα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης) φαίνεται ότι η ομάδα αγωνιστικά μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς τον Βαρέλα.

 

Προσοχή: Δεν υποστηρίζουμε ότι είναι ειλημμένη η απόφαση για να "τελειώσει" ο Βαρέλα από την ομάδα. Αλλά είναι σαφές ότι αν επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει σύλλογος από την Πορτογαλία με τον οποίο έχει συμφωνήσει για το καλοκαίρι και μετά, σε συνδυασμό με τον γιο του και την Μπενφίκα, τότε οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νίκησε" Ρόμα-Έβερτον ο Σαββίδης για Μπότο - H πρώτη "μεταγραφή" στον ΠΑΟΚ - Διώχνει άμεσα παίκτες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags