Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το μεγάλο... φάουλ του Ολυμπιακού με Έλληνα άσο - Τον έχασε μέσα από τα χέρια του - Πάει ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-21 22:42:00

Το μεγάλο... φάουλ του Ολυμπιακού με Έλληνα άσο - Τον έχασε μέσα από τα χέρια του - Πάει ΑΕΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το μεγάλο... φάουλ του Ολυμπιακού με Έλληνα άσο - Τον έχασε μέσα από τα χέρια του - Πάει ΑΕΚ!

Πώς και γιατί οι Πειραιώτες δεν υπολόγισαν σωστά την κατάσταση; Είναι μία από τις περιπτώσεις που δεν εκτιμήθηκε σωστά το ταλέντο του στο Λιμάνι και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να τον δούμε στα κιτρινόμαυρα. Γιατί έγινε λάθος στο Λιμάνι και πώς μπορούν να το διορθώσουν;
 

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Εντυπωσιακή είναι η εξέλιξη που παρουσιάζει σταθερά τα τελευταία χρόνια ο Μανώλης Σάλιακας, ο οποίος πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας δεξιός μπακ έφτασε μέχρι την Εθνική ομάδα, ενώ τη φετινή σεζόν φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αλλά παράλληλα να παρακολουθείται -πιο διακριτικά- και από τις υπόλοιπες ομάδες του ελληνικού "Big 5".

Είναι τέτοια η πορεία του Σάλιακα που απορεί κανείς για το πώς δεν τον εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός, μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια λειτουργεί εξαιρετικά στο scouting, προσπαθώντας να αποκτήσει τους καλύτερους παίκτες από την ελληνική αγορά. Κι όμως, είχε τον Σάλιακα στις Ακαδημίες του, αλλά δεν τον διατήρησε στην ομάδα.

Ο 25χρονος εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής των Ερυθρολεύκων από τον Εργοτέλη το 2013 και εν συνεχεία δόθηκε δανεικός κατά σειρά σε Καρμιώτισσα (Κύπρος) και Χανιά, προτού καταλήξει ως ελεύθερος στη Λαμία το 2019 και από εκεί στον ΠΑΣ Γιάννινα το 2020.

Όπως ακούγεται στη μανατζερική πιάτσα, στο εσωτερικό του Ολυμπιακού γίνεται κουβέντα για τον Σάλιακα, αφού η ανέλιξή του έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της ομάδας. Σίγουρα πρόκειται για μια εξέλιξη που δεν περίμεναν όταν τον άφησαν να αποχωρήσει ως ελεύθερος, καθώς δεν πίστεψαν ότι επρόκειτο για περίπτωση παίκτη ικανού να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να πάρει ελάχιστες αγωνιστικές ευκαιρίες στο Λιμάνι.

Θα μπορούσαν οι Ερυθρόλευκοι να κάνουν κίνηση για να ξαναφέρουν πίσω τον 25χρονο άσο, μπαίνοντας στη μάχη για την απόκτησή του; Ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί, αφού όπως προαναφέραμε, δεν είναι μόνο η ΑΕΚ, αλλά όλοι οι "μεγάλοι" που τσεκάρουν τον παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο υπάρχει κάποιος παίκτης της Super League που αποτελεί  "μήλον της έριδος" και φέτος θα μπορούσε ξεκάθαρα να συμβεί αυτό με τον Σάλιακα, μιας και πρόκειται για έναν από τους καλύτερους -βάσει απόδοσης- παίκτες του πρωταθλήματος.
 

*** ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" Μαρινάκη μετά το +11 από ΑΕΚ - Φέρνει πολυεργαλείο στην άμυνα - Έκπληξη με... εξτρέμαρο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags