Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τον... τελείωσε μετά το Κύπελλο ο Μαρτίνς - Μεγάλο συμβόλαιο - Φεύγει τον Γενάρη, έρχεται μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-23 14:26:00

Τον... τελείωσε μετά το Κύπελλο ο Μαρτίνς - Μεγάλο συμβόλαιο - Φεύγει τον Γενάρη, έρχεται μεταγραφή!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τον... τελείωσε μετά το Κύπελλο ο Μαρτίνς - Μεγάλο συμβόλαιο - Φεύγει τον Γενάρη, έρχεται μεταγραφή!

Απογοήτευσε το Καραϊσκάκη και ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του. Ποιος παίκτης ετοιμάζεται να αποχωρήσει, η άποψη του Πορτογάλου προπονητή και οι αλλαγές στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Αποφάσεις που θα συζητηθούν...

Ολυμπιακός: Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τους Πειραιώτες, ακόμα και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο Καρμπόβνικ που είναι ξεκάθαρο πια ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει καθόλου.

 

Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός άσος είχε βγάλει τραυματισμό, είχε μείνει εκτός για ένα διάστημα, και, παράλληλα, έμεινε πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα.

 

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι το μέλλον του βρίσκεται μακριά από τον Ολυμπιακό, καθώς αφενός ο Πορτογάλος προπονητής δεν τον βάζει ούτε στις αποστολές, αφετέρου οι Ερυθρόλευκοι έχουν πληρότητα στα δεξιά της άμυνας και ψάχνουν για λύση-μπακ απ του Ρέαμπτσιουκ στα αριστερά.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και, προφανώς δεν μπορεί να περιμένει έναν παίκτη για τόσο μεγάλο διάστημα προκειμένου να δείξει τις δυνατότητές του. Αν και για είμαστε σαφείς, από την πρώτη στιγμή που είχε έρθει στην ομάδα δεξιοπόδαρος μπακ που παίζει αριστερά, υπήρχαν αμφιβολίες αν μπορεί να σταθεί στην ομάδα...

 

Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και με άλλον παίκτη στην προσεχή μεταγραφική περίοδο; Υπάρχει μεγάλο συμβόλαιο, που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι με πολλά λεφτά, και ακόμα και εναντίον του Λεβαδειακού δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.

 

Και το μέλλον του στο Λιμάνι, όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ίσως να μην είναι και τόσο δεδομένο...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 11αδα... εκατομμυριούχων στον Ολυμπιακό - Ούτε με... κυάλια ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Δύο "πλούσιοι" στην Τούμπα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags