Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μετά τον Μανωλά μεταγραφή 3,3 εκατ. στου Ρέντη - Την Τρίτη στην Ελλάδα ο... εκλεκτός του Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-24 10:08:00

Μετά τον Μανωλά μεταγραφή 3,3 εκατ. στου Ρέντη - Την Τρίτη στην Ελλάδα ο... εκλεκτός του Μαρτίνς!

BoxtoBox
Μετά τον Μανωλά μεταγραφή 3,3 εκατ. στου Ρέντη - Την Τρίτη στην Ελλάδα ο... εκλεκτός του Μαρτίνς!

Η επικοινωνία με τον παίκτη και η "εισήγηση" του Πορτογάλου κόουτς. Ποια είναι η... αθόρυβη κίνηση των Πειραιωτών, πότε έρχεται ο παίκτης στη χώρα μας και η πρώτη του προπόνηση. Ποια η άποψη του προπονητή και γιατί θέλει να τον τεστάρει ενόψει του δεύτερου μισού στη σεζόν.
 

Ολυμπιακός: Πέρυσι είχε 8 συμμετοχές και 4 ασίστ στο Κόπα Λιμπερταδόρες και άλλα 12 ματς και 1 ασίστ στο αργεντίνικο πρωτάθλημα. Φέτος μετράει άλλες 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και οι περισσότερες ως δεξί εξτρέμ.

Για τον Μάξι Λοβέρα ο λόγος, την... αθόρυβη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού.



Ουσιαστικά ολοκληρώθηκε ο ετήσιος δανεισμός του μικρόσωμου (1.70μ.) μεσοεπιθετικού στη Ρασίνγκ Κλουμπ. Κι αφού ανήκει στους πρωταθλητές Ελλάδας (είχαν δαπανήσει 3,3 εκατ.ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από τη Ροζάριο Σεντράλ τον Αύγουστο του 2019) επιστρέφει.

Ο Μάξι έχει ήδη ειδοποιηθεί να είναι στο Ρέντη για προπόνηση με την ομάδα αμέσως μετά το ρεπό των Χριστουγέννων. Στις 28/12 θα είναι στην Ελλάδα ο Λοβέρα και αν δεν έχει ήδη κάτι έτοιμο θα πρέπει να στρωθεί στη δουλειά αν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εισηγήθηκε την απόκτησή του και του έδωσε ευκαιρίες, ωστόσο όταν είδε ότι ο Μάξι είναι αδύναμος πνευματικά (έδειξε δυσκολία στο να από...γαλακτιστεί από την οικογένεια και όλα όσα άφησε στην πατρίδα) του είπε να βρει ομάδα για να πάρει συμμετοχές με την ελπίδα να επιστρέψει πιο ώριμος.

Θα έρθει διαφορετικός ο Λοβέρα ή θα έρθει για να... φύγει; Η απάντηση θα δοθεί μετά τα Χριστούγεννα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον... τελείωσε μετά το Κύπελλο ο Μαρτίνς - Μεγάλο συμβόλαιο - Φεύγει τον Γενάρη, έρχεται μεταγραφή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags