Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Απίστευτη αποκάλυψη! Προπονητής ήξερε ότι ποδοσφαιριστής είχε 39 πυρετό και τον έβαλε σε αγώνα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-24 19:21:00

Απίστευτη αποκάλυψη! Προπονητής ήξερε ότι ποδοσφαιριστής είχε 39 πυρετό και τον έβαλε σε αγώνα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη! Προπονητής ήξερε ότι ποδοσφαιριστής είχε 39 πυρετό και τον έβαλε σε αγώνα (ΦΩΤΟ)

Απίθανα πράγματα εν καιρό πανδημίας με τον προπονητή ομάδας τοπ πρωταθλήματος να χρησιμοποιεί παίκτη που ήξερε πως είχε πυρετό και τον ίδιο να το παραδέχεται έμμεσα δηλώνοντας πως ρισκάρει την υγεία των ποδοσφαιριστών του.

Νόριτς: Τα Καναρίνια έχουν χτυπηθεί πολύ από τον κορωνοϊό τις τελευταίες μέρες, όμως η αποκάλυψη ότι ο προπονητής της ομάδας, Ντιν Σμιθ, χρησιμοποίησε τον διεθνή Σκωτσέζο Μπίλι Γκίλμορ ενώ ήξερε πως έχει 39 πυρετό στον αγώνα με την Άστον Βίλα έχει προκαλέσει σάλο σε όλη την Αγγλία.

Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος παίκτης, που είναι δανεικός από την Τσέλσι, σε οπαδό που του ζήτησε αυτόγραφο, λέγοντάς του πως έπαιξε με πυρετό κάτι που εμμέσως το παραδέχθηκε και ο τεχνικός της ομάδας σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι των Καναρινιών τονίζοντας ότι ρισκάρει με την υγεία των ποδοσφαιριστών.

"Εδώ πρέπει να υπάρχει ένα ερώτημα σχετικά με την ακεραιότητα της Premier League όταν οι ομάδες παίζουν με αποδυναμωμένες ομάδες (σ.σ. λόγω κορονοϊού) εναντίον άλλων ομάδων και αυτό επηρεάζει τις θέσεις του πρωταθλήματος.

Το είχαμε τις προάλλες κόντρα στην Άστον Βίλα και κατηγορώ τον εαυτό μου που δεν πιέσαμε για να αναβληθεί το παιχνίδι γιατί δεν έπρεπε να παίξουμε. Είχαν τεθεί εκτός τέσσερις παίκτες την ημέρα του αγώνα. Είχα τρεις παίκτες στον πάγκο που δεν μπορούσα να βάλω και καταλήξαμε να φέρουμε έναν παίκτη που δεν είχε παίξει για 22 μήνες μετά από 43 λεπτά.

Ευτυχώς, ο Sam Byram πέρασε το παιχνίδι, αλλά βρισκόμαστε σε μια επικίνδυνη κατάσταση όπου διακινδυνεύουμε την υγεία και την ευημερία των παικτών", είπε ο προπονητής της Νόριτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags