Facebook Pixel ΑΕΚ: Μεταγραφή-έκπληξη από Ελλάδα η ΑΕΚ - Τρομερή σεζόν, δυνατό βιογραφικό - Ποιος... χαλάει το deal!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-25 13:58:00

Μεταγραφή-έκπληξη από Ελλάδα η ΑΕΚ - Τρομερή σεζόν, δυνατό βιογραφικό - Ποιος... χαλάει το deal!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μεταγραφή-έκπληξη από Ελλάδα η ΑΕΚ - Τρομερή σεζόν, δυνατό βιογραφικό - Ποιος... χαλάει το deal!

Στην Ένωση ετοιμάζουν αντι-πρόταση για να πείσουν την ομάδα του. Ποιον Σουπερλιγκάτο άσο έχουν ξεχωρίσει οι Κιτρινόμαυροι, γιατί θέλουν να τον κάνουν δικό τους άμεσα και η διαφωνία του συλλόγου του. Πώς θα τους πείσουν να πουν το "ναι";

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει χάσει έδαφος στην υπόθεση πρωτάθλημα μετά και την ήττα από τον ΟΦΗ, οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν να τρέχουν τα θέματα της ενίσχυσης ενόψει Ιανουαρίου μιας και ακόμα η χρονιά δεν μπορεί να θεωρηθεί… χαμένη.

Ανάμεσα, λοιπόν, στα ονόματα που είναι στην λίστα και τσεκάρονται υπάρχει και αυτό του Αιάς Αοσμάν που έχει βγάλει… μάτια στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με τον Ιωνικό. Μάλιστα τον Σύριο τον παρακολουθούν από την αρχή της Super League και παρά το γεγονός ότι οι Νικαιώτες τονίζουν ότι ο παίκτης δεν πωλείται, μιας και η ομάδα παλεύει για την σωτηρία της, οι Κιτρινόμαυροι συνεχίζουν να τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Ο 27χρονος μέσος ήρθε το καλοκαίρι στην Ελλάδα από την Χερμανσταντ της Ρουμανίας σαν ελεύθερος και σίγουρα έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα, μιας και σε 17 παρουσίες του σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει ξεκινήσει στις 14 στην βασική ενδεκάδα και έχει πέντε γκολ, έχοντας δώσει και τέσσερις ασίστ. Βέβαια ο Αοσμάν έχει παραστάσεις από πολύ δυνατά πρωταθλήματα, όπως από την Τουρκία και δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με 100 και 66 συμμετοχές αντίστοιχα, αλλά και από το τουρκικό πρωτάθλημα που με την Άδανα  Ντεμισπόρ και την Τούλζασπορ μέτρησε 39 συμμετοχές με 11 τέρματα και τέσσερις ασίστ.

Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει τους ανθρώπους της Ένωσης να αισιοδοξούν για την θετική έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι και το γεγονός πως το συμβόλαιο του Σύριου λήγει το καλοκαίρι, ενώ για καμφθούν οι αντιστάσεις του Ιωνικού υπάρχει και η σκέψη ο παίκτης να παραμείνει ως δανεικός στην Νίκαια μέχρι το καλοκαίρι.

Άλλωστε οι πάντες στην Ένωση έχουν καταλάβει το πρόβλημα που ο Αοσμάν δεν έχει κάνει την καριέρα που μπορεί. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι χρειάζεται δουλειά σε επίπεδο σωματοδομής με σκοπό την αύξηση της μυικής του μάζας, γιατί από ταλέντο δεν υστερεί κάτι που το έχουμε δει και με τα… μάτια μας. Έτσι το πλάνο για τον 27χρονο σε περίπτωση συμφωνίας είναι ο παίκτης να παραμείνει στη Νίκαια μέχρι το καλοκαίρι και τότε στην ΑΕΚ να τον… χτίσουν με σκοπό να είναι έτοιμος τη νέα χρονιά, κάτι που ευχαριστεί τους πάντες.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Μάχη" ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Έλληνα άσο - "Τον έχασαν... τζάμπα στην Τούμπα - Από επιθετικός έγινε..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags