Facebook Pixel ΑΕΚ: Η Ρεάλ φέρνει… εκατομμύρια στην ΑΕΚ - Έτοιμο το μεγάλο "κόλπο" Μελισσανίδη - Το deal της χρονιάς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-26 10:58:00

Η Ρεάλ φέρνει… εκατομμύρια στην ΑΕΚ - Έτοιμο το μεγάλο "κόλπο" Μελισσανίδη - Το deal της χρονιάς!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Η Ρεάλ φέρνει… εκατομμύρια στην ΑΕΚ - Έτοιμο το μεγάλο "κόλπο" Μελισσανίδη - Το deal της χρονιάς!

Χωρίς να παίζει Ευρώπη η Ένωση, "κέρδισε" τους σκάουτς! Ποιος είναι ο παίκτης που μέσω των εμφανίσεών του στο υψηλότερο επίπεδο τράβηξε φέτος πάνω του όλα τα βλέμματα και η απόφαση των Κιτρινόμαυρων που θα τους φέρει τεράστιο κέρδος...

Τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του ζει ο Γιώργος Αθανασιάδης στη Μολδαβία, αποτελώντας τον βασικό τερματοφύλακα της Σέριφ Τίρασπολ, η οποία έχει... τρελάνει την Ευρώπη με τη φετινή πορεία της.

Οι Μολδαβοί συνεχίζουν στο Europa League, όπου αντιμετωπίζουν την Μπράγκα στα μπαράζ για την πρόκριση στους 16, έπειτα από μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στους ομίλους του Champions League. Ο Αθανασιάδης θα μιλάει στα... παιδιά και τα εγγόνια του για την απίθανη εμφάνισή του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ήταν ο MVP της ομάδας του σε μια επική νίκη με 2-1 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Ο Έλληνας γκολκίπερ παραμένει ωστόσο παίκτης της ΑΕΚ, μιας και στη Σέριφ αγωνίζεται ως δανεικός από την Ένωση. Μάλιστα στη συμφωνία δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης θα επιστρέψει στον Δικέφαλο το προσεχές καλοκαίρι.

Το αν ο Αθανασιάδης θα συνεχίσει στην ΑΕΚ είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον, αν και αυτό το σενάριο δεν φαντάζει το πιθανότερο. Το ιδανικό για τους Κιτρινόμαυρους θα ήταν να προχωρήσουν σε πώληση του 28χρονου εφόσον βρεθεί ικανοποιητική πρόταση. Αυτή θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και από την Σέριφ, που είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την μέχρι στιγμής παρουσία του Αθανασιάδη, ενώ η εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη της έχει αποφέρει διόλου ευκαταφρόνητα έσοδα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Έλληνας γκολκίπερ έχει ανεβάσει στα ύψη τις μετοχές του και αν συνεχίσει τη σεζόν με ανάλογο τρόπο, δεν πρόκεται να μείνει χωρίς "μνηστήρες" το καλοκαίρι. Εξέλιξη που θα βολέψει και την AΕΚ, προκειμένου να βγάλει κέρδος από την περίπτωσή του.

Διαφορετικά, ο Αθανασιάδης μπορεί να γυρίσει στην  Ένωση και να υπολογίζεται ως ο δεύτερος τη τάξει γκολκίπερ της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Ο Δικέφαλος είναι απόλυτα καλυμμένος στον άσσο με την παρουσία του Στάνκοβιτς, με τον Αυστριακό μάλιστα να έχει "βαρύ" συμβόλαιο, άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μεταγραφή-έκπληξη από Ελλάδα η ΑΕΚ - Τρομερή σεζόν, δυνατό βιογραφικό - Ποιος... χαλάει το deal!

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags