Facebook Pixel Super League: Νέα επιστροφή Έλληνα άσου μετά τον Μανωλά - Σκάει ανακοίνωση - Στο... περίμενε από μεγάλη ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-27 16:52:00

Νέα επιστροφή Έλληνα άσου μετά τον Μανωλά - Σκάει ανακοίνωση - Στο... περίμενε από μεγάλη ομάδα!

GOALάρες by Εvaggelistis
Νέα επιστροφή Έλληνα άσου μετά τον Μανωλά - Σκάει ανακοίνωση - Στο... περίμενε από μεγάλη ομάδα!

Μεταγραφή έκπληξη για Έλληνα άσο, υπάρχει ήδη συμφωνία. Ποιος είναι ο ταλαντούχος εξτρέμ και η ομάδα που μέσα στις επόμενες ώρες τον περιμένει στην πρωτεύουσα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να τον υπογράψει για 6 μήνες + 2 χρόνια.

Μετράμε αντίστροφα πλέον για τον ερχομό του 2022. Μαζί και με το να ανοίξει επίσημα το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Βέβαια οι ομάδες της Super League δεν χρειάζεται να έρθει η 1η Ιανουαρίου για να αρχίσουν τις μεταγραφές αφού κάποιες ήδη έχουν προχωρήσει σε συμφωνίες/υπογραφές/ανακοινώσεις...

Πρώτος και καλύτερος ο Ολυμπιακός που "επαναπάτρισε" τον ακριβότερο σύγχρονο Έλληνα ποδοσφαιριστή, Κώστα Μανωλά. Ακολούθησε ο Παναιτωλικός με τον Σουηδό μέσο Γιόχαν Μάρτενσον και ο Απόλλωνας με  τον (πρώην της ΑΕΛ) Νίκολα Γιακιμόφσκι ενώ έχει φέρει ήδη στην Ελλάδα για να κλείσει τον Νορβηγό αμυντικό Τόμας Ρόγκνε (έπαιζε στην πολωνική Λεχ Πόζναν).

Η στήλη, λοιπόν, έμαθε - κυριολεκτικά... επί του πιεστηρίου - πως αθηναϊκή Σουπεριλγκάτη ομάδα συμφώνησε με διεθνή εξτρέμ και μέσα στις επόμενες ώρες τον περιμένει στην πρωτεύουσα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να τον υπογράψει για 6 μήνες + 2 χρόνια! 

Μιλάμε για όνομα έκπληξη, το οποίο θα σηκώσει... σκόνη και θα προκαλέσει θόρυβο αφού έχει ακουστεί για άλλη, μεγάλη, ελληνική ομάδα. Με την οποία μάλιστα έλεγαν πως είχε προφορική συμφωνία αλλά αυτή δεν ενεργοποιήθηκε/μπήκε στον πάγο. Προφανώς ο άσος... βαρέθηκε να περιμένει άλλο και είναι έτοιμος πλέον να υπογράψει στην Σουπερλιγκάτη ομάδα που τον προσέγγισε την τελευταία εβδομάδα.

Σύντομα αναμένεται να ακουστούν οι... καμπάνες του γάμουν, με ονόματα και διευθύνσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαγικός γάμος Πέλκα στο Φανάρι με Ιβάν, Τσίπρα, Τσαβούσογλου, Ατζούν - Τέλος η... μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags