Facebook Pixel ΑΕΚ: Διορθώνει το "λάθος" Μιλόγεβιτς ο Γιαννίκης - Βρήκε τον... επόμενο Μάνταλο - Επιστροφή δύο ξένων!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-28 17:18:00

Διορθώνει το "λάθος" Μιλόγεβιτς ο Γιαννίκης - Βρήκε τον... επόμενο Μάνταλο - Επιστροφή δύο ξένων!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Διορθώνει το "λάθος" Μιλόγεβιτς ο Γιαννίκης - Βρήκε τον... επόμενο Μάνταλο - Επιστροφή δύο ξένων!

Ο νεαρός Έλληνας που εντυπωσιάζει και η δεύτερη ευκαιρία του κόουτς. Ποιοι επιστρέφουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, οι εξαιρετικές εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και τα αποθεωτικά σχόλια για τρεις παίκτες που παραλίγο... να χαθούν το καλοκαίρι.

Εξαιρετικά ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ με την πορεία της ΑΕΚ Β' στη Superleague 2, αφού η Ένωση παραμένει αήττητη με 6 νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας δεχθεί μόλις τρία γκολ στα παιχνίδια της.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης βοήθησε τον Ζίγκα Λάτσι να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Σλοβένος δείχνει να έχει βρει ρυθμό μετά από ένα "μουδιασμένο" ξεκίνημα στη σεζόν και εντυπωσιάζει με τη φανέλα της ΑΕΚ Β'.  Ο μικρός έφτασε πέρυσι να αγωνίζεται βασικός στην πρώτη ομάδα, φέτος όμως δεν έπεισε με την παρουσία του το καλοκαίρι και "υποβιβάστηκε" στη δεύτερη με απόφαση προφανώς και του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η ανοδική πορεία του Λάτσι προκαλεί χαμόγελα στους Κιτρινόμαυρους, με τον 19χρονο στόπερ να αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ για την ΑΕΚ και μια από τις σοβαρές προοκτικές υψηλής μεταπώλησης στο μέλλον. Ο Αργύρης Γιαννίκης τον πιστεύει και τον επιβράβευσε για τις καλές του εμφανίσεις με το να τον ξεκινήσει βασικό στο ματς Κυπέλλου απέναντι στην Κηφισιά (1-1).

Παρόμοια φαίνονται να είναι τα δεδομένα για τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, που έχει εξελιχθεί σε κομβικό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Β' και έχει μεγάλες πιθανότητες να... γυρίσει το χαρτί, παρά το γεγονός ότι θεωρήθηκε "τελειωμένος" το προηγούμενο διάστημα.

Οι δύο προαναφερθέντες μετρούν συμμετοχές με την πρώτη ομάδα στο παρελθόν, δεν ισχύει το ίδιο όμως για τον παίκτη που θεωρείται η αποκάλυψη της σεζόν. Ο Γιώργος Μουστακόπουλος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Παναχαϊκή, σε μια μεταγραφή που... κάθε άλλο παρά κρότο έκανε.

Ο Έλληνας μέσος αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ Β' μέχρι στιγμής στη σεζόν και τα εγκωμιαστικά σχόλια για την παρουσία του όλο και πληθαίνουν στο εσωτερικό της Ένωσης. Από τη στιγμή που βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία (23 ετών) και αγωνίζεται σε μια θέση που η ΑΕΚ "πονάει" (αμυντικός χαφ), δεν αποκλείεται να πάρει... προαγωγή από τον Αργύρη Γιαννίκη. Μάλιστα, ήδη έπαιξε στο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά και η παρουσία του ήταν θετική, καθώς ήταν και ο μόνος που... διασώθηκε από την κριτική.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Σαμπανάτζοβιτς, δηλαδή τον έτερο μέσο της τριάδας που προαναφέραμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παλεύει για χάφαρο η ΑΕΚ! Θα σκάσει 3 εκατ.Ευρώ ο Τίγρης; (pics+vid)

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags