Facebook Pixel ΑΕΚ - Ιωνικός: Εχθρικό κλίμα για την ΑΕΚ στον Ιωνικό - Πήγε έξαλλος μετά τη σέντρα στο γήπεδο ο Μελισσανίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-28 23:32:00

Εχθρικό κλίμα για την ΑΕΚ στον Ιωνικό - Πήγε έξαλλος μετά τη σέντρα στο γήπεδο ο Μελισσανίδης!

Οι Μιχείες
Εχθρικό κλίμα για την ΑΕΚ στον Ιωνικό - Πήγε έξαλλος μετά τη σέντρα στο γήπεδο ο Μελισσανίδης!

Η... ανατροπή, οι σχέσεις που χάλασαν και η μεταγραφή Άοσμαν. Γιατί στην Ένωση έχουν πλέον τρομερά παράπονα από την "υποδοχή" στη Νεάπολη, τι συνέβη στο μεταξύ τους παιχνίδι και όσα έχουν αλλάξει μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα.

ΑΕΚ - Ιωνικός: Δυο καυτά παρασκήνια σήμερα στην στήλη που αφορούν τον Ιωνικό. Το ένα... μεταγραφικό κι αφορά τον (για πολλούς) πολυτιμότερο παίκτη του,  Αίας Άοσμαν. Το άλλο εξω - αγωνιστικό για την σχέση με την ΑΕΚ, που έχει πλέον περάσει σε άλλο...επίπεδο, της μεγάλης κόντρας! Με σκηνικά που έχουν γίνει και από ο τι φαίνεται δεν μπορούν να ξεχαστούν μεταξύ μέχρι πρότινος φίλων.

ΑΟΣΜΑΝ: διαβάζω για τον 27χρονο Σύριο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές  του Ιωνικού και σίγουρα από τις αποκαλύψεις - του πρώτου γύρου, πως τον σκανάρει η... μισή Super League! Μεταξύ των οποίων και ομάδες της Big 5! Έτσι γράφεται κι... αναπαράγεται, τουλάχιστον. Mάλιστα... Αυτό που ξέρω εγώ βέβαια είναι πως με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει αρκετούς ατζέντηδες που "ξεροσταλιάζουν" και του υπόσχονται... διάφορα, πολλά και μεγάλα. Ενδεχομένως να τον προτείνουν και δεξιά, αριστερά αφού άλλωστε το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο Αιας Άοσμαν δεν έχει αποκλειστικό ατζέντη και έτσι γίνεται πιο ...εύκολο όλο αυτό. Η δική μου εκτίμηση είναι πως ο Αοσμαν, ως καλός/καταλυτικός παίκτης σε συγκεκριμένα γκρούπ, μπορεί να βρει για την νέα σεζόν ένα πολύ πιο υψηλό συμβόλαιο, αλλά σε μεσαία ομάδα της Super League. Πολύ δύσκολα λόγω... μετρήσεων, αθλητικών... χαρακτηριστικών, σωματοδομής και στην εν λόγω ηλικία θα τον έπαιρνε μια μεγάλη ελληνική ομάδα. Για να παίξει σε αυτή. Εκτός κι αν το έκανε για να... βοηθήσει ή να "εκδικηθεί' τον Ιωνικό.

ΙΩΝΙΚΟΣ-1:  τα σκηνικά που έγιναν και το κλίμα που επικρατούσε στο... περιθώριο (πριν από την έναρξη, στην διάρκεια και μετά την λήξη) της εντός έδρας αναμέτρησης του με την ΑΕΚ, επιβεβαίωσαν  τους πολύ...ψαγμένους που γνώριζαν κι έλεγαν πως η μεταξύ τους καλή σχέση είχε χαλάσει/"αρρωστήσει"! Σε βαθμό μάλιστα να έχει γίνει... εχθρική! Ποιος θα το πίστευε πάντως, ειδικά μετά την περσινή πρωταθληματική/πανηγυρική σεζόν για το κλάμπ της Νίκαιας, που τον οδήγησε  στην επιστροφή  στα ποδοσφαιρικά σαλόνια, έχοντας "καταγραφεί" σαν σύμμαχος της Ένωσης και μάλιστα πηγαίνοντας κόντρα στην παραδοσιακή... φιλία του με τον Ολυμπιακό (άλλωστε ο ιδιοκτήτης/ηγέτης του Ιωνικού ήταν παλαιότερα οπαδός με διαρκείας των "ερυθρόλευκων")!

ΙΩΝΙΚΟΣ -2: η ουσία είναι πως η οικογένεια Τσιριγώτη, που πραγματικά έχει αναμορφώσει την ομάδα της Νεάπολης, τα έσπασε με τους Μελισσανίδη - Γιάννη Παπαδόπουλου. Από εκεί , λοιπόν, που στην Super League 2 έβλεπες τους δυο τελευταίους συχνά στο γήπεδο του Ιωνικού και να θέλουν την άνοδό του, την τρέχουσα σεζόν τα δεδομένα  πλέον έχουν αλλάξει. Με αποκορύφωμα τα περιστατικά που συνέβησαν στο Ιωνικός - ΑΕΚ και προκάλεσαν την πειθαρχική δίωξη του Παπαδόπουλου αλλά και το εχθρικό κλίμα που λένε οι "κιτρινόμαυροι" πως είχε στηθεί σε βάρος τους. Σύμφωνα δε με τον αστικό μύθο  χρειάστηκε να πάει μέχρι και ο "Τίγρης" στο γήπεδο, έξαλλος μετά τα εν λόγω γεγονότα και ενώ το ματς είχε αρχίσει για να μην μείνει... απροστάτευτη η ομάδα της Ένωσης! Οι τρίτοι δε, που γνωρίζουν, φοβούνται μέχρι και κορύφωση της κόντρας μεταξύ των μέχρι πρότινος φίλων!

ΙΩΝΙΚΟΣ -3: επαναλαμβάνω πως για τους περισσότερους αυτή η "κόντρα" Ιωνικού - ΑΕΚ μπορεί να ήταν αναπάντεχη, αλλά οι "κιτρινόμαυροι" μάλλον ήταν - μέχρι ενός βαθμού - "υποψιασμένοι" για το τι θα τους... περίμενε στο ματς, στην Νίκαια. Τι γίνεται από εδώ και πέρα; Οι... τρίτοι που γνωρίζουν είναι βέβαιοι πως  κάποια σκηνικά δεν γίνεται να ξεχαστούν. Να κάνουν πως δεν... συνέβησαν και να τα προσπεράσουν, πόσο μάλλον να τα διαγράψουν. Οπότε δεν μπορεί να ξαναφτιάξει το μεταξύ τους... πράγμα. Αυτό μου λένε. Χειρότερο μπορεί να γίνει!! Τώρα γιατί έφτασαν μέχρι εκεί, ακούγονται πολλά και διάφορα. Ανάλογα από ποιο "στρατόπεδο" τα ακούς.  Για τις πραγματικές αιτίες πάντως τα στόματα παραμένουν σφραγισμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διορθώνει το "λάθος" Μιλόγεβιτς ο Γιαννίκης - Βρήκε τον... επόμενο Μάνταλο - Επιστροφή δύο ξένων!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags