Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο των "Big 5" Έλληνας με τρομερή σεζόν - Πρώην Ολυμπιακού - Σε διπλό ταμπλό για Σεμέδο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-29 15:50:00

Στο στόχαστρο των "Big 5" Έλληνας με σούπερ σεζόν - Πρώην Ολυμπιακού - Σε διπλό ταμπλό για Σεμέδο

GOALάρες by Εvaggelistis
Στο στόχαστρο των "Big 5" Έλληνας με σούπερ σεζόν - Πρώην Ολυμπιακού - Σε διπλό ταμπλό για Σεμέδο

"Πάρτι" κορωνοϊού στον Παναθηναϊκού, ξέφυγε ο αριθμός των κρουσμάτων. Οι τελευταίες πληροφορίες από το Κορωπί, ο Έλληνας άσος που εντυπωσιάζει και αρέσει στους... μεγάλους ενόψει καλοκαιριού (ως ελεύθερος) και πως η υπόθεση Μπα ενδέχεται να χαλάσει την αποχώρηση Σεμέδο!

"Πάρτι" κορωνοϊού στο Κορωπί, οι "μεγάλοι" που κλείνουν πλέον το μάτι στον (Σάλιακα Νο2) πορτιέρε Χουτεσιώτη, ο Μπα που είναι "ψημένος" για Σεντ Ετιέν και πως επηρέαζει την υπόθεση Σεμέδο - Πόρτο

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: κυριολεκτικά τον έχει...βάλει στο μάτι ο κορωνοϊός. Συνολικά και δεν αναφέρομαι στην πρώτη ομάδα, που με την επιστροφή των μελών της στην καθημερινότητα της Παιανίας βρέθηκε ήδη ένα κρούσμα ενώ υπήρχε κι άλλο - από το τιμ του Γιοβάνοβιτς - πριν από τα Χριστούγεννα. Ο ΠΑΟ Β είχε μισή ντουζίνα κρούσματα - από παίκτες και όχι μόνο - και οριακά ταξίδεψε η αποστολή του στην Ζακυνθο. Κρούσματα κορωνοϊού παρουσιάστηκαν σε παίκτες της Κ19 του "τριφυλιού", αλλά ακόμη και στην Κ17. Σίγουρα δυο, ακούστηκαν όμως, και για περισσότερους, με αποτέλεσμα να ... κλείσουν νωρίτερα λόγω εορτών την Κ17...

 

 

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ: κάνει μια σούπερ σεζόν με τον Ιωνικό και κατά γενική ομολογία είναι μέσα στους τρεις πιο σταθερούς/αξιόπιστους τερματοφύλακες της Super League. Mε την ποδοσφαιρική μετοχή του να κάνει... limit up, σε βαθμό πλέον που κεντρίζει το ενδιαφέρον και ομάδων της ελληνικής Big 5. Εννοείται για τον... Ιούνιο που μένει ελεύθερος αφού στον Ιωνικό - όπως όλα τα συμβόλαια που έγιναν το καλοκαίρι - έχει υπογράψει μονοετές! Αν και στο δεύτερο ,λοιπόν, μισό του πρωταθλήματος συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις του, τότε η πιάτσα τον βλέπει ακόμη και σε μεγάλη ομάδα, ξεκινώντας ως δεύτερος. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός (αν πουληθεί ο Διούδης) και Αρης δεδομένα θα ψαχτούν για τερματοφύλακες στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Και σε κάποιες από αυτές το όνομα του Χουτεσιώτη είναι ήδη τσεκαρισμένο. Υπερβολικό ή όχι,πάντως στον (πρώην άσο του Ολυπιακού) Χουτεσιώτη αρκετοί βλέπουν ομοιάζουσα περίπτωση με του Σάλιακα!



 

ΣΕΜΕΔΟ/ΜΠΑ: πάρα πολύ δύσκολα θα φύγουν και οι δυο τον Γενάρη. Το ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν για τον δανεισμό του Σενεγαλέζου (στα... πρότυπα του αντίστοιχου περσινού, στην ίδια ομάδα , του συμπατριώτη και μανατζερικά "ομόσταβλου" του Σισέ) και σοβαρό είναι και επίμονο και γνωστό το... κανάλι! Κι αν κρίνουμε από το πώς επέστρεψε ο Σισέ  (βελτιωμένος αγωνιστικά, ψυχολογικά αλλά και... χρηματιστηριακά), παρότι οι "στεφανουά" δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του, σε καλό βγήκε στους Πρωταθλητές Ελλάδας. Λογικό είναι να σκέφτονται τώρα το ίδιο... καρμπόν με την περίπτωση Μπα. Μάλιστα και ο τελευταίος δείχνει "ψημένος" να πάει στην Σεντ Ετιέν. Από την άλλη βέβαια όλα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αποχωρήσει ο Σεμέδο για την Πόρτο. Όσο κι αν μέχρι τώρα κρατούν σκληρή διαπραγματευτική στάση οι "ερυθρόλευκοι", τόσο ως προς τα ποσά (loan και transfer fee), όσο και ως προς την καλοκαιρινή οψιόν αγοράς  που θα μπει και θέλουν να είναι υποχρεωτική. Γίνεται χοντρο παιχνίδι πάντως. Με τον Ολυμπιακό όμως, να έχει την... δυνατότητα να το παίξει σε "διπλό ταμπλό", από την στιγμή που προέκυψε και η υπόθεση Μπα - Σεντ Ετιέν.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εχθρικό κλίμα για την ΑΕΚ στον Ιωνικό - Πήγε έξαλλος μετά τη σέντρα στο γήπεδο ο Μελισσανίδης! 

 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags