Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Απόφαση Μελισσανίδη, τα "σκάει" για παικτάρα - Νέο φαβορί για Μπακάκη - Στον... αέρα η Σούπερ Λιγκ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-01 20:22:00

Απόφαση Μελισσανίδη, τα "σκάει" για παικτάρα - Ομάδα Βig 5 για Μπακάκη - Στον... αέρα η Σούπερ Λιγκ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Απόφαση Μελισσανίδη, τα "σκάει" για παικτάρα - Ομάδα Βig 5 για Μπακάκη - Στον... αέρα η Σούπερ Λιγκ!

Το μέλλον του Βρουσάι και γιατί ο Μαρτίνς δεν πάει στην Ακρόπολη! Πέντε πολύ δυνατά παρασκήνια στο Sportdog.gr για τη μεγάλη συμφωνία που κλείνει άμεσα στην ΑΕΚ, για το μέλλον του Μιχάλη Μπακάκη εντός Ελλάδας και τον πολύ σοβαρό πλέον κίνδυνο αναβολής στο πρωτάθλημα. Τι συμβαίνει με τον εξτρέμ των Πειραιωτών και ο εργασιομανής Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού.

Πρωτοχρονιάτικες Goalάρες, με διαφορετικά θέματα και πρωταγωνιστές.

ΜΠΑΚΑΚΗΣ: είναι αρκετές οι ομάδες της Super League, τουλάχιστον πέντε - ανάμεσα τους φημολογείται και για μια της Big 5 - που είτε τον θέλουν, είτε έχουν δείξει ενδιαφέρον. Το συμβόλαιο που έχει μέχρι τον Ιούνιο του 2023 είναι κατά το ήμισυ πρόβλημα. Η AEK του δίνει την ... ελευθέρας  χωρίς ανταλλάγματα (πριν από ένα χρόνο ζητούσε κοντά στα 400 χιλιάρικα), αλλά οι υψηλές αποδοχές του δεν καλύπτονται εύκολα (το αντίθετο). Μιλάμε για συνολικό ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ που έχει βάσει συμβολαίου ακόμη να παίρνει! Επειδή όμως και δεν υπολογίζεται από τους Γιαννίκη/Παπαδημητρίου-Κονέ για την συνέχεια και στην ΑΕΚ Β δύσκολα θα ξαναπαίξει, αν δεν βρεθεί κλάμπ εντός και εκτός Ελλάδας για να πάει ως ελεύθερος, πιθανότατα τέλη Γενάρη να φύγει με 6μηνο δανεισμό. Για να παίζει...Σε αυτή την περίπτωση, αν δηλαδή δεν βρεθεί ομάδα, η Λαμία του Πανουργιά Παπαϊωάννου έχει πολλές πιθανότητες να "φιλοξενήσει" τον Μπακάκη!

ΤΣΟΥΜΠΕΡ: μπορεί τον Δεκέμβριο να ακολούθησε ...χαμηλές πτήσεις στην απόδοση του εντός αγωνιστικών χώρων, αυτό όμως, δεν αλλάζει την απόφαση που έχει παρθεί στην ΑΕΚ για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του από την Αιντραχτ Φρανκφούρτης. Όπως κυκλοφόρησε εσχάτως στις μανατζερικές πιάτσες Γερμανίας -Ελβετίας, οι "κιτρινόμαυροι" μέσα στον Φεβρουάριο θα καταθέσουν τα χρήματα στο γερμανικό κλάμπ για να κάνουν δικό τους - με μεταγραφή πλέον, όχι δανεικό - τον διεθνή Ελβετό άσο. Το νέο συμβόλαιο του, με την Ένωση, έχει από τον Αύγουστο φτιαχτεί, δεν χρειάζεται καμία διαπραγμάτευση δηλαδή...

ΜΑΡΤΙΝΣ: στην πρόσφατη συνέντευξη του, που μίλησε γενικότερα και για την ζωή του στην Ελλάδα, απάντησε και σε ερώτηση για τα τρία αγαπημένα του μέρη. Ανέφερε το "Καραισκάκης", το Μικρολίμανο και το... Μουσείο της Ακρόπολης! Βέβαια εκεί έχει πάει μόλις μια φορά, προ πανδημίας, όταν ήταν ομιλητής σε ένα σεμινάριο προπονητικής που είχε διοργανώσει ο Σάκης Τσιώλης με τον γιό του. Στο περιθώριο βέβαια είχε ξεναγηθεί στους χώρους του Μουσείου και είχε φάει στο εστιατόριο με την θέα προς τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Αυτή η μια φορά προφανώς και ήταν αρκετή για τον Πορτογάλο κόουτς, ώστε να... μαγευτεί με το μέρος. Άλλωστε όπως έλεγε τότε ένιωθε την θετική ενέργεια να ξεχειλίζει εκεί (προφανώς κάτι ήξεραν και οι Αρχαίοι Αθηναίοι...). Από την άλλη βεβαίως το γεγονός πως το Μουσείο της Ακρόπολης τον είχε εντυπωσιάσει σε βαθμό να είναι στους 3 πιο αγαπημένους του προορισμούς αλλά  δεν έχει βρει ελεύθερο χρόνο να το ξαναεπισκεφθεί, αποδεικνύει και την περιορισμένη κοινωνική του ζωή ή την εργασιομανία του Πέδρο Μαρτίνς.Παρεμπιπτόντως ένας άλλος ξένος κόουτς, που είχε ξετρελαθεί με το Μουσείο και πήγαινε συχνά εκεί όταν δούλευε στην χώρα μας (και το επισκέπτεται πάντα όταν επιστρέφει) ήταν ο Νταμίρ Κάναντι!

SUPER LEAGUE : το επόμενο 48ωρο θα είναι κρίσιμο για το αν θα γίνει η εμβόλιμη 16η αγωνιστική, η πρώτη για το 2022. Όλες οι ομάδες γεμίζουν σιγά, σιγά απο κρούσματα κορωνοϊού και ήδη τρεις (3) συγκεκριμένες αναμετρήσεις (Τρίτης και Τετάρτης) πάνε προς αναβολή. Άλλωστε από την Πέμπτη το βράδυ , χωρίς να διαρρεύσει κάτι επίσημο, στην Λίγκα υπήρχε η σκέψη/ ενδεχόμενο για την αναβολή της 16ης αγωνιστικής. Ανάλογα και με τα αποτελέσματα των επαναλαμβανόμενων/καθημερινών τεστ σε όλες τις ομάδες που θα ακολουθούσαν. Θυμίζω πως στο μπασκετ αναβλήθηκαν οι δυο προσεχείς αγωνιστικές. Λέτε να ακολουθήσει και η Super League; Πλέον δεν θα μου έκανε εντύπωση...

ΒΡΟΥΣΑΙ : μέχρι τώρα δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα περίμενε - και πιθανότατα άξιζε - από τον Μάρτίνς. Επέστρεψε και ο Λοβέρα για να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Βέβαια θα λείπουν στο Κόπα Άφρικά τον πρώτο μήνα του 2022 Ονιεκούρου και Γκάρι Ροντρίγκες (παρεμπιπτόντως και οι δυο, σε Νιγηρία και Πράσινο Ακρωτήρι, είναι με κορωνοϊό), οπότε δεν... περισσεύει στο ρόστερ. Ισως για αυτό μέσα στον Δεκέμβριο οι "ερυθρόλευκοι" ήταν αρνητικοί στις προτάσεις για δανεισμό του Βρουσάι που τους έγιναν (η μια ακούστηκε πως ήταν απο την Λέγκια). Αν πάντως ο διεθνής επιθετικός φύγει σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, αυτό θα γίνει μετά τις 25 Γενάρη. Έτσι μου είπαν... Με δανεισμό σε ομάδα του εξωτερικού. Και όχι σε κάνενα... Ατρόμητο (δεν τον αναφέρω τυχαία).
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Φεύγει από ΠΑΟ ο Χατζηγιοβάνης - Έχει "mega fan" στην ΑΕΚ - "Ψυχρασία" Αλαφούζου-Μελισσανίδη


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags