Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Φεύγει από ΠΑΟ ο Χατζηγιοβάνης - Έχει "mega fan" στην ΑΕΚ - "Ψυχρασία" Αλαφούζου-Μελισσανίδη
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-30 22:59:00

Φεύγει από ΠΑΟ ο Χατζηγιοβάνης - Έχει "mega fan" στην ΑΕΚ - "Ψυχρασία" Αλαφούζου-Μελισσανίδη

GOALάρες by Εvaggelistis
Φεύγει από ΠΑΟ ο Χατζηγιοβάνης - Έχει "mega fan" στην ΑΕΚ - "Ψυχρασία" Αλαφούζου-Μελισσανίδη

Το μέλλον του Έλληνα εξτρέμ και το ντόμινο με τους τερματοφύλακες. Το Sportdog.gr παρουσιάζει τα δεδομένα για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, αποκαλύπτει γιατί το όνομά του... συζητήθηκε από ένα συγκεκριμένο άτομα στην Ένωση και αναλύει τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Οι σημερινές GOALάρες του Ευάγγελου Μίχου είναι αφιερωμένες στον Τάσο Χατζηγιοβάνη, στο διαφαινόμενο διαζύγιό του με το Τριφύλλι και στον άνθρωπο που έχει εξαιρετική άποψη για αυτόν στην ΑΕΚ.

Τι συμβαίνει με τους τερματοφύλακες στη Supelreague και γιατί το καλοκαίρι θα γίνει… χαμός; Ρεπορτάζ με ονόματα!

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ -1: Tο χριστουγεννιάτικο ποστάρισμα του από το Παρίσι, με την φανέλα της ΠΣΖ και το όνομα του αλά Νειμάρ σε αυτή, προφανώς και δεν... εκτιμήθηκε αναλόγως από πολλούς οπαδούς του Παναθηναϊκού. Αν κρίνουμε δε από τα σχόλια που προκάλεσε μάλλον δεν τους άρεσε , το βρήκαν πολύ...ανάλαφρο. Με κορυφαίο σχόλιο... "ο Μέσι της Μυτιλήνης", από πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό. Όλα πάντως οδηγούν στο ο τι ο διεθνής εξτρέμ το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από τους "πράσινους". Στο τέλος της σεζόν όμως...

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ -2: επί της ευκαιρίας να αναφέρω πως έχει ένα "mega fan" στον Οργανισμό ΑΕΚ και για την ακρίβεια στην ηγετική της ομάδα. Αυτό από μόνο του βεβαίως δεν φτάνει για να γίνει η οποιαδήποτε σύνδεση με ενδεχόμενο ενδιαφέρον των "κιτρινόμαυρων" το ερχόμενο καλοκαίρι (ή και νωρίτερα, αφού απο 1/1 μπορεί να υπογράψει όπου θέλει).

Ούτε ακόμη και ο συσχετισμός πως ο Χατζηγιοβάνης είναι ομόσταβλός του Σάλιακα, στο ίδιο μανατζερικο Γραφείο δηλαδή. Με τον διεθνή δεξιό μπακ, που επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ, δεδομένα να αρέσει σε πολλούς στην ΑΕΚ. Άλλο Χατζηγιοβάνης όμως κι άλλο Σάλιακας. Δεν προκύπτει δηλαδή από κάπου... "πακέτο". Τουλάχιστον μέχρι τώρα... Από εκεί και πέρα βέβαια είναι συχνό φαινόμενο το δρομολόγιο ΠΑΟ-ΑΕΚ  κι αντιστρόφως. Κλείνω με την επισήμανση πως Μελισσανίδης - Αλαφούζος τους τελευταίους μήνες βρίσκονται σε ισχυρή "ψυχρασία".

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ : το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνει...χαμός στην Super League στην θέση τους. Κάτι σαν τον ... τραίνο της μεγάλης καραμπόλας.Τελειώνουν τα συμβόλαια των Πασχαλάκη/Ζίβκοβιτς(ΠΑΟΚ), Λοντίγκιν(ΠΑΣ), Μανδά/Γιαννιώτη (Ατρόμητος), Χουτεσιώτη(Ιωνικός), Κουέστα(Άρης), Βάτερμαν (ΟΦΗ). Οι Τσιφτσης (Αστέρας) και Διούδης (ΠΑΟ) θα βγουν στην βιτρίνα ενδεχομένως θα είναι διαθέσιμοι και οι Τσιντώτας/Αθανασιάδης (η Σερίφ δεν έχει οψιόν αγοράς του) ενώ λογικά θα "παίζει" και ο Μπάρκας (αν μείνει στα αζήτητα τον Γενάρη και συνεχίζει να μην υπολογίζεται στην Σέλτικ). Αυτομάτως από την Big 5 ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρης, Παναθηναϊκός θα βγούν στην αγορά , με το ντόμινο που θα δημιουργηθεί να επηρεάζει κι άλλες μεσαίες και μικρομεσαίες ομάδες όπως ΟΦΗ/Ατρόμητο/Αστέρα. Ήδη κάποιοι από τους παραπάνω αποτελούν "κοινούς στόχους" ή έχουν προταθεί στην ίδια ομάδα. Για αυτό σας λέω θα έχει πολύ... ψωμί η πιάτσα αυτό το καλοκαίρι με τους γκολκίπερς. Εκτός κι αν κάποιος ή κάποιοι κλείσουν/φύγει από τον Γενάρη. Γιατί για κάποιες περιπτώσεις/ονόματα παίζει κι αυτό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκάει" 2.5 εκατ. για... νέο Τσούμπερ - Κλείνει μεγάλο deal η Ρωσίδα για την ΑΕΚ - Φήμες για Εντσάμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags