Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παικταρά της Ρόμα έβαλε στο μάτι!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-30 10:38:00

Παικταρά της Ρόμα έβαλε στο μάτι ο ΠΑΟΚ! Στο κόλπο και η Γαλατά

Sportdog Team
Παικταρά της Ρόμα έβαλε στο μάτι ο ΠΑΟΚ! Στο κόλπο και η Γαλατά

Έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

ΠΑΟΚ: Παικταρά της Ρόμα έβαλε στο μάτι! Στο κόλπο και η Γαλατά. Έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την ενίσχυση στα δεξιά της άμυνάς του. Το όνομα που συζητιέται έντονα το τελευταίο διάστημα είναι ο Ντάνι Ντα Κόστα, ένα ταχυδυναμικό μπακ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με ρίζες από Ανγκόλα και Κονγκό. Έχει γεννηθεί στη Γερμανία και στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων της χώρας.

Στο ρεπορτάζ όμως προέκυψε μία ακόμα ενδιαφέρουσα περίπτωση. Πρόκειται για τον Ντάβιντε Σαντόν της Ρόμα, τον οποίο έχει στο στόχαστρο και η Γαλατάσαραϊ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «siamolaroma.it», ο 30χρονος διεθνής που το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος του 2022 και από μεθαύριο έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του, φέτος δεν σημείωσε ούτε μια συμμετοχή με τη φανέλα των Ιταλών, ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε 11 ματς, καταγράφοντας και μια ασίστ.

«Κάτι κινείται και στο μέτωπο του Σαντόν: Γαλατασαράι και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον 30χρονο αμυντικό, που μετά από έξι μήνες εκτός αποστολής, φαίνεται ότι πείστηκε να αλλάξει ομάδα. Σε περίπτωση προσφορών προς τον ποδοσφαιριστή, η Ρόμα θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διευκολύνει την αποχώρησή του», αναφέρει χαρακτηριστικά το ιταλικό Μέσο για τον έμπειρο Ιταλό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags