Facebook Pixel Σάκης Τσιώλης: "Μακριά ο Ολυμπιακός, απογοήτευση ΠΑΟΚ - Βιάστηκε ο Μανωλάς - Δεν ξέρουν μπάλα οι πρόεδροι" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-01 17:35:00

"Μακριά ο Ολυμπιακός, απογοήτευση ΠΑΟΚ - Βιάστηκε ο Μανωλάς - Δεν ξέρουν οι πρόεδροι" (Vid)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Μακριά ο Ολυμπιακός, απογοήτευση ΠΑΟΚ - Βιάστηκε ο Μανωλάς - Δεν ξέρουν οι πρόεδροι" (Vid)

Τσιώλης On camera: Η ομάδα-έκπληξη και η κορυφαία 11αδα! Ο έμπειρος κόουτς αναλύει στο Sportdog.gr όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, εξηγεί γιατί... διαφώνησε με την επιστροφή του Έλληνα στόπερ και τους αντιπάλους που δεν του "αξίζουν" και παρουσιάζει το μεγάλο πρόβλημα στη Superleague που θέλει κι άλλους ιδιοκτήτες σαν τον Μιχάλη Μπούση του ΟΦΗ!

Απολογισμό της χρονιάς για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη έκανε ο Σάκης Τσιώλης. Το Sportdog βρέθηκε στο ποδοσφαιρικό στέκι του έμπειρου τεχνικού, το Coach Coffe, το οποίο διατηρεί στον Άλιμο και έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς στα νότια προάστια εξαιτίας των κορυφαίων ποδοσφαιρικών προσωπικοτήτων που το επισκέπτονται.

Γιατί θεωρεί, ότι καμία ομάδα δεν είναι ικανή να χτυπήσει τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει τον τίτλο. Γιατί πιστεύει, ότι η έκπληξη της σεζόν είναι ο ΟΦΗ και ο προπονητής της χρονιάς ο Νίκος Νιόμπλιας, τον οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο και καταπληκτικό. Παράλληλα απάντησε για μεταγραφές και στάθηκε στην επιστροφή του Κώστα Μανωλά.

O κόουτς αποκάλυψε τι είπε στον αμυντικό της ομάδας του Πειραιά και έστησε την κορυφαία 11άδα της Super League.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags