Facebook Pixel Χρήστος Παπαδόπουλος: "Δεν έχει Μαρτίνς ο ΠΑΟΚ - Γλεντζές στα μπουζούκια ο Αλέφαντος - Αξέχαστος Μητροπανος"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-02 17:12:00

"Δεν έχει Μαρτίνς ο ΠΑΟΚ - Γλεντζές στα μπουζούκια ο Αλέφαντος - Αξέχαστος Μητροπάνος" (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Δεν έχει Μαρτίνς ο ΠΑΟΚ - Γλεντζές στα μπουζούκια ο Αλέφαντος - Αξέχαστος Μητροπάνος" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πασχάλης Τερζής που χτίζει τον μύθο του και η φασιστική τραπ μουσική! Ο συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος στην κάμερα του Sportdog. Μιλά για ποδόσφαιρο και μουσική, ενώ δεν ξέχασε τον αείμνηστο προπονητή που διετέλεσε και blogger στην ιστοσελίδα μας.

Χρήστος Παπαδόπουλος: "Δεν έχει Μαρτίνς ο ΠΑΟΚ - Γλεντζές στα μπουζούκια ο Αλέφαντος - Αξέχαστος Μητροπανος". 

Ο συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος στην κάμερα του Sportdog. Μιλά για ποδόσφαιρο και μουσική, ενώ δεν ξέχασε τον αείμνηστο προπονητή που διετέλεσε και blogger στην ιστοσελίδα μας.

Την άποψη, ότι το πρωτάθλημα στερείται ενδιαφέροντος από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός το κερδίζει τα τελευταία χρόνια και στην ουσία δεν έχει αντίπαλο εξέφρασε ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε στην κάμερα του Sportdog σε μία συνέντευξη γεμάτη από... νότες!

Θυμήθηκε τον αείμνηστο Νίκο Αλέφαντο που διατηρούσε στήλη στην ιστοσελίδα μας και εξέφρασε τις ποδοσφαιρικές απόψεις του! Δηλώνει ΠΑΟΚτσής αποθέωσε όμως τον Πέδρο Μαρτίνς αναφέροντας, ότι η ομάδα του δεν έχει τέτοιο προπονητή.

Παράλληλα μοιράστηκε αναμνήσεις από τις συνεργασίες του με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Γλυκερία, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Πασχάλης Τερζής, αλλά και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Στο τέλος έκλεισε τη συνέντευξη, όπως την ξεκίνησε! Έπιασε στα χέρια του το μπουζούκι και τραγούδησε μελωδίες με ποδοσφαιρικό χρώμα που θα ταξιδεύσουν παλιούς και νεώτερους σε εποχές ρομαντικές, με ρετρό ατμόσφαιρα της δεκαετίας του '80.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ταιριάζει στην Εθνική ο Γκατούζο - Ριψοκίνδυνος Τζένγκα - Όνομα έκπληξη από... Ρωσία και Αλβανία"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags