Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Η "εντολή" Μελισσανίδη για... αντι-Μπαρμπόσα - Παίκτης έκπληξη από Ελλάδα για ΑΕΚ - Πρώην του ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-03 10:00:00

Η "εντολή" Μελισσανίδη για... αντι-Μπαρμπόσα - Παίκτης έκπληξη από Ελλάδα για ΑΕΚ - Πρώην του ΠΑΟ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Η "εντολή" Μελισσανίδη για... αντι-Μπαρμπόσα - Παίκτης έκπληξη από Ελλάδα για ΑΕΚ - Πρώην του ΠΑΟ!

Απόφαση για... χαφάρα τον Γενάρη και μεταγραφή από Superleague. Τι συμβαίνει με τον παίκτη που ψάχνουν στην Ένωση για τη μεσαία γραμμή, γιατί απέρριψε ήδη πολλές περιπτώσεις ο Αργύρης Γιαννίκης και το νέο όνομα που προέκυψε στο ρεπορτάζ από το ελληνικό πρωτάθλημα.

ΑΕΚ: Μπορεί το πρωτάθλημα να είχε διακοπεί εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν σταμάτησαν ούτε μέρα να δουλεύουν πάνω στις μεταγραφές της ομάδας τον Γενάρη. Στόχος είναι να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας χαφ, όμως γίνονται παράλληλα διεργασίες και αναζήτηση για παίκτες και σε άλλες θέσεις.

Στόχος της Ένωσης είναι η απόκτηση ενός παίκτη που θα παίζει στη μεσαία γραμμή και θα καλύπτει τις θέσεις 6 και 8, ο οποίος όμως σε αντίθεση με τους υπάρχοντες στο ρόστερ, θα μπορεί να κυκλοφορεί την μπάλα και να βοηθάει στην κυκλοφορία και στην επιθετική ανάπτυξη των Κιτρινόμαυρων. Αυτή είναι η... εντολή του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος μετά και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έχει αρχίσει να ασχολείται πολύ ζεστά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό.



Πρώτος στόχος για τον Ιανουάριο ήταν ο Ντανίλο Μπαρμπόσα, που θα ήθελαν στην ΑΕΚ να αποκτηθεί ως δανεικός από τη Νις με οψιόν 2 ή 2.5 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι. Ωστόσο, για την ώρα υπάρχει μεγάλη απόσταση στο οικονομικό κομμάτι με τους Γάλλους και για αυτό η περίπτωσή του… κατέβηκε τις τελευταίες ώρες, ενώ οι Κιτρινόμαυροι διέψευσαν το θέμα.

Ίσως για αυτό οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου, έχουν έτοιμη λίστα και με άλλα ονόματα, ενώ από το ρεπορτάζ «βγαίνει» πως ο κόουτς ήδη έχει απορρίψει αρκετές περιπτώσεις που δεν... ταίριαζαν σε αυτό που θέλει να παίξει η δική του ΑΕΚ.

Αυτό πάντως που είναι δεδομένο, είναι η απόφαση της Ένωσης να αποκτηθεί ένας κεντρικός χαφ, ασχέτως αν θα αποχωρήσουν άλλοι, αλλά και η... εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη να έρθει παίκτης από το «πάνω ράφι». Θέλουν να είναι αυτός ο Μπαρμπόσα, όμως εάν δεν υπάρξει συμφωνία, θα κινηθούν για ανάλογες περιπτώσεις.

Παράλληλα, ψάχνουν στην αγορά και για κάποιον κεντρικό αμυντικό, αλλά και για εξτρέμ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν στρέψει την προσοχή τους και στην Ελλάδα. Υπάρχει προφανώς η περίπτωση του Σάλιακα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών εμπλέκει την Ένωση και με δεύτερο παίκτη από την ίδια ομάδα. Ο λόγος για τον Χουάν Χοσέ Περέα, που αρέσει πολύ στον Γιαννίκη και θα μπορούσε να έρθει ως αντικαταστάτης του Μουαμάρ Τάνκοβιτς. Ο παίκτης έχει πάει ως ελεύθερος στα Γιάννινα και ο Παναθηναϊκός έχει κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης (περίπου 30%).

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μελισσανίδη, τα "σκάει" για παικτάρα - Ομάδα Βig 5 για Μπακάκη - Στον... αέρα η Σούπερ Λιγκ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags