Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απογείωσε τον... τελειωμένο ο Ολυμπιακός, λίγα τα 10 μύρια - "Stop" Μαρτίνς σε κλεισμένη μεταγραφή;
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-03 19:04:00

Απογείωσε τον... τελειωμένο ο Ολυμπιακός, λίγα τα 10 μύρια - "Stop" Μαρτίνς σε κλεισμένη μεταγραφή;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απογείωσε τον... τελειωμένο ο Ολυμπιακός, λίγα τα 10 μύρια - "Stop" Μαρτίνς σε κλεισμένη μεταγραφή;

Η απόλυτη ανατροπή για παίκτη που δεν ήθελε κανείς στου Ρέντη. Κι όμως, οι Πειραιώτες απέδειξαν για ακόμα μία φορά πως ξέρουν να χειρίζονται άριστα τόσε το υλικό που έχουν όσο και τους μάνατζερς. Πώς κατάφεραν για έναν παίκτη που ήταν εκτός ομάδας, να τον επαναφέρουν και να εκτοξεύσουν την τιμή του, αλλά και τι συμβαίνει με την απόκτηση του αριστερού μπακ.

Ολυμπιακός: Αν έπρεπε να διαλέξουμε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που έκανε το πιο δυναμικό "comeback" στην καριέρα του τη φετινή σεζόν, αυτός θα ήταν σίγουρα ο Παπέ Σισέ.

Μιλάμε για έναν παίκτη που πέρυσι θεωρήθηκε σχεδόν... τελειωμένος, έφυγε με δανεισμό για τη Σεντ Ετιέν και οι περισσότεροι θεώρησαν ότι δεν έχει μέλλον στο Λιμάνι. Αυτό ωστόσο αφορά κυρίως τους φιλάθλους, γιατί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν αντίθετη άποψη. Κάτι που φάνηκε από την απόφαση  να μην ασχοληθούν με προσφορές κάτω από τα 10-12 εκατομμύρια ευρώ για τον Σισέ, απόδειξη του ότι ποτέ δεν σκέφτηκαν να τον ξεφορτωθούν.

Η δικαίωση για την παραπάνω επιλογή ήρθε φέτος, με τον Σενεγαλέζο να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, να δίνει λύσεις ακόμα και στο σκοράρισμα και να προσελκύει το ενδιαφέρον ομάδων από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως αυτά της Αγγλίας και της Γερμανίας.

Ο Σισέ κέρδισε με την αξία του την κλήση στην εθνική Σενεγάλης για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, διοργάνωση που θα μπορούσε να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του παίκτη, αφού η Σενεγάλη αναμένεται να πρωταγωνιστήσει. Τα πάντα έχουν έρθει... τούμπα για τον υψηλόσωμο αμυντικό και πλέον τα 10 εκατομμύρια πιθανότατα φαντάζουν μικρό ποσό μπροστά στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού το ερχόμενο καλοκαίρι και τις προτάσεις που μπορεί να φτάσουν στα γραφεία της ομάδας.



Ο φάκελος "αριστερό μπακ" και τα ονόματα που απασχολούν

Το ζήτημα της μεταγραφής αριστερού μπακ κυριαρχεί στην "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα, καθώς είναι εμφανής η ανάγκη αποσυμπίεσης του Ρέαμπτσιουκ, που ναι μεν μοιάζει... βιονικός, όμως χρειάζεται να παίρνει ανάσες.

Στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού γράφονται κυρίως μπακ νεαρής ηλικίας, που θα μπορούσαν να έρθουν ως back up του Ρέαμπτσιουκ και μέσα από τη δουλειά με τον Μαρτίνς και το τεχνικό τιμ, να εξελιχθούν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν ο 19χρονος Γεωργιανός της Ντιναμό Μπατούμι, Ιρακλί Αζαρόβι που έκλεισε τελικά στην Τράμπζονσπορ, αλλά και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Πάρμα, και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Πάρμα, Βασίλης Ζαγαρίτης, για τον οποίο πάντως δεν δείχνει για την ώρα να… τρελαίνεται ο Πέδρο Μαρτίνς και ψάχνει μήπως βρεθεί κάτι καλύτερο. Μάλιστα, από το ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες βγαίνει πως οι Πειραιώτες μπορούν να τον κάνουν εύκολα δικό τους, όταν το αποφασίσουν, ωστόσο περιμένουν την απάντηση του Πορτογάλου.

Πολλά ρεπορτάζ επικεντρώνονται και στην περίπτωση του 21χρονου Σοφιάν Ελ Καρουανί της Ναϊμέγκεν, που πάντως κουβαλά έναν τραυματισμό αυτή την περίοδο και δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βραζιλιάνοι επιμένουν και κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρενέ της Φλαμένγκο. Ο Βραζιλιάνος μπακ διαφοροποιείται από τα στάνταρ των τριών παίκτών που αναφέραμε προηγουμένως, καθώς έχει πατήσει τα 29 του χρόνια. Επίσης, το φημολογούμενο ενδιαφέρον για την περίπτωση δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τους Ερυθρολεύκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" το Λιμάνι για Ονιεκούρου - Σκληρό παζάρι για Σεμέδο - Στην έξοδο TOP όνομα του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags