Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Επαφές Μπότο για τρεις παίκτες, αυτούς φέρνει στον ΠΑΟΚ - "Καραμπόλα" με Ολιβέιρα και χρυσή πώληση
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-04 12:12:00

Επαφές Μπότο για τρεις παίκτες, αυτούς φέρνει στον ΠΑΟΚ - "Καραμπόλα" με Ολιβέιρα και χρυσή πώληση!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Επαφές Μπότο για τρεις παίκτες, αυτούς φέρνει στον ΠΑΟΚ - "Καραμπόλα" με Ολιβέιρα και χρυσή πώληση!

Οι πρώτες μεταγραφές του Ιανουαρίου και η μεγάλη συμφωνία που θέλει να κλείσει ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Δικεφάλου. Ποιες θα είναι οι αλλαγές στο ρόστερ, οι ποδοσφαιριστές που θα φτάσουν άμεσα στη Θεσσαλονίκη και η προσπάθεια για να πουλήσει τον...

Στον αστερισμό τού Ζοσέ Μπότο κινείται τις τελευταίες ώρες ο Δικέφαλος, καθώς ο νέος τεχνικός διευθυντής έχει πάρει τις αποφάσεις του για το πώς θα κινηθεί τον Γενάρη - Πάντα μετά από επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

Το πλάνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Δικέφαλο, είναι να έρθουν τρεις παίκτες και, ήδη, ο Μπότο φαίνεται ότι έχει κάνει κάποιες επαφές. Μπορεί για την ώρα να μην έχουν διαρρεύσει ονόματα, αλλά έγκυρη πηγή τού sportdog από τη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε ότι τελικά η ομάδα θα κινηθεί για έναν δεξιό μπακ (που θα μπορεί να παίξει και αριστερά κατά συνθήκη), ένα 10άρι και έναν ακόμα εξτρέμ (πλην Ζαμπά δηλαδή).

 

Προσέξετε: Δεν θα αποκτηθεί στόπερ, όπως αναφέρουν δεξιά και αριστερά. Δεν υπάρχει σχεδιασμός για να αποκτηθεί στόπερ, εκτός κι αν αποχωρήσει ο Βαρέλα. Γιατί ο πεπειραμένος άσος έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο και στον ΠΑΟΚ θα δώσουν χρήματα για να έρθει κεντρικός αμυντικός μόνο αν υπάρξει αποχώρηση του Βαρέλα. Εκτός αν προκύψει κάτι με τον Ίνγκασον στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και ανατραπούν τα δεδομένα...

 

 

Να δώσουμε μια ακόμα ειδησούλα πριν το φινάλε; Ο Τσόλακ επέστρεψε στην Τούμπα, προπονείται κανονικά με την ομάδα, αλλά πολύ-πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Δικέφαλο. Ο λόγος; Μα δεν είναι μόνο ένας!

 

α) Έχει κάνει πολύ καλό και παραγωγικό 2021, καθώς πέτυχε πολλά γκολ με τη φανέλα της Μάλμε: 19 τέρματα σε 38 παιχνίδια, σημαίνει ένα γκολ ανά δύο ματς. Άρα, όντως, τώρα έχει φτάσει στο πικ του, είναι η καλύτερη εποχή για να "χτυπήσει" ο Δικέφαλος, τουλάχιστον, τα χρήματα που έδωσε για να τον αποκτήσει. Δηλαδή ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ.

 

β) Τον Φλεβάρη αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα, και μάλιστα σε φουλ ρυθμούς, ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν η μεγάλη μεταγραφή τού περασμένου καλοκαιριού, πήρε καλό συμβόλαιο, ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνε ο Λουτσέσκου στην κορυφή της επίθεσης, αλλά είχε την ατυχία να τραυματιστεί. Τώρα, όμως, έχει φτάσει στην τελική ευθεία για την επάνοδό του στην 11άδα.

 

γ) Λίγο πριν από τις γιορτές "κινήθηκε" ο Άκπομ όσον αφορά το σκοράρισμα, κι αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ καλό νέο. Ο Άγγλος επιθετικός γνωρίζουν όλοι τι μπορεί να προσφέρει (καθώς περισσότερο στηρίζεται στην αθλητικόπτητά του και λιγότερο στην καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα) και περιμένουν ότι τώρα που πήρε φόρα θα πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ.

 

δ) Πλην του Ολιβέιρα (που επιστρέφει) και του Άκπομ (που πήρε μπρος), θα ενεργοποιηθεί περισσότερο και ο Κούτσιας - Αυτό αφορά ειλημμένη απόφαση. Αν προσθέσουμε και τον Σφιντέρσκι, που δεν φαίνεται να υπάρχει πρόταση για την παραχώρησή του, μαζεύεται πολύς κόσμος για μία θέση και μόνο στην κορυφή της επίθεσης...

 

Όλα τα παραπάνω εξηγούν τον λόγο που ο Δικέφαλος ψάχνει ομάδα για να πουλήσει τον Τσόλακ. Και ο Μπότο θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Μπότο με Λουτσέσκου - Το πρώτο μεγάλο deal για 3.5 εκατομμύρια - Αγνώριστος ο Ζαμπά!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags