Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συμφωνία Μαρινάκη με Μαρτίνς για τον παικταρά - "Σφήνα" για τον Ελ Αραμπί - "Νέος" Σισέ στου Ρέντη!
| 2022-01-04 15:42:00

Συμφωνία Μαρινάκη με Μαρτίνς για τον παικταρά - "Σφήνα" για τον Ελ Αραμπί - "Νέος" Σισέ στου Ρέντη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Συμφωνία Μαρινάκη με Μαρτίνς για τον παικταρά - "Σφήνα" για τον Ελ Αραμπί - "Νέος" Σισέ στου Ρέντη!

Το... χρυσό συμβόλαιο που δίνει ο Ολυμπιακός και οι αποχωρήσεις τον Γενάρη. Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες για νέες ομάδες και ποιες οι τελευταίες πληροφορίες για τον Μαροκινό επιθετικό. Η επιθυμία του προπονητή και οι ομάδες που τον παρακολουθούν από το εξωτερικό.

Πολύ έντονες είναι οι διεργασίες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες, με τις ανανεώσεις και το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για παίκτες των Πειραιωτών να είναι αρκετά έντονο.

 

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό προτεραιότητα για τους ανθρώπους της ΠΑΕ, πάντα σε συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς, είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός άλλωστε, με το συμβόλαιό του να λήγει κανονικά το καλοκαίρι, αποτελεί πολύ σημαντικό παίκτη για τον Ολυμπιακό μιας και από το 2019, που έφτασε στο Λιμάνι από την Αλ Ντουχαΐλ έχει 69 γκολ και 15 ασίστ σε 124 συμμετοχές με την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Αυτό είναι κάτι που ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει πολύ καλά, πως παρά τα 34 χρόνια του έμπειρου επιθετικού, δύσκολα θα μπορέσει να το βρει σε άλλο ποδοσφαιριστή, ενώ παράλληλα η επιρροή στα αποδυτήρια τον έκαναν να δώσει το ΟΚ ώστε να υπάρξει νέο συμβόλαιο για τον Αραμπί. Μάλιστα οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλοντας να κρατήσουν τον Μαροκινό στο Λιμάνι αποφάσισε να δώσει διετές συμβόλαιο στον παίκτη, κάτι που ήθελε διακαώς η πλευρά του, όμως ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Αυτό βέβαια που… αγχώνει τους Ερυθρόλευκους είναι πως ακόμα και τώρα τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό συνεχίζονται για ενδιαφέρον ομάδων για τον 34χρονο.

 

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία ακούγεται έντονα πως σύλλογος της χώρας έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Αραμπί, ενώ τη ίδια στιγμή φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από το Κατάρ. Μάλιστα για την χώρα του Κόλπου είναι ακόμα πιο λογικό το συγκεκριμένο γεγονός, με τον Μαροκινό να έχει περάσει από τα γήπεδα της χώρας και συγκεκριμένα είχε…. Κάνει θραύση καθώς σε 78 συμμετοχές του με την φανέλα της Αλ Ντουχαΐλ είχε σκοράρει 90 φορές και παράλληλα είχε μοιράσει 10 ασίστ.

 

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της Πειραϊκής ΠΑΕ βλέπουν ότι είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην άμυνα της ομάδας μέσα στον Ιανουάριο. Πιο συγκεκριμένα η εκπληκτική χρονιά που κάνει, αρχής γενομένης από τα προκριματικά με του Champions League, με τη Νέφτσι ο Παπέ Σισέ που έφτασε σε σημείο να βγάλει… μάτια ακόμα και σαν αριστερό μπακ έχει κάνει πολλές ομάδες από την Αγγλία και την Γαλλία να τον έχουν στο… μάτι. Ο Σενεγαλέζος έχοντας μέχρι τώρα παίξει 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και έχοντας βάλει πέντε γκολ έκανε συλλόγους τόσο από την Premier League, όσο και από την Ligue 1 να σκέφτονται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, με την αξία του στο transfermarkt να αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, το υψηλότερο που έχει φτάσει ως τώρα ο παίκτης.

 

Παράλληλα οι Πορτογάλοι δεν έχουν σταματήσει να γράφουν και για τον Ρούμπεν Σεμέδο και το ενδιαφέρον της Πόρτο, με τους Ερυθρόλευκους να είναι ανοιχτοί σε προτάσεις αλλά με τους δικούς τους όρους. Άλλωστε ο έμπειρος στόπερ, τος συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2023 ενώ η αξία του είναι στα 5 εκατομμύρια ευρώ, φέτος έχει παίξει μόλις πέντε φορές, τις τέσσερις εξ αυτών στα προκριματικά του Champions League και την μια πριν λίγο καιρό με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο, ενώ παράλληλα είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Την ίδια στιγμή τα προβλήματα που είχε με το νόμο έκαναν πολλούς μέσα στην ομάδα να θέλουν να τον παραχωρήσουν, μιας και είναι αρκετά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το 2019 που ήρθε στην ομάδα.

 

Τέλος το όνομα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες και προσελκύει το ενδιαφέρον από την Γαλλία και συγκεκριμένα από την Σεντ Ετιέν είναι αυτό του Ουσεϊνού Μπα. Ο 26χρονος που κοστολογείται στα 4,5 εκατομμύρια δεν έχει καταφέρει να βρει τον χρόνο που θέλει στην ενδεκάδα, μιας και μετράει 14 συμμετοχές μέχρι στιγμής φέτος, από τις οποίες τις 9 ήταν βασικός, όμως η έλευση τον Κώστα Μανωλά σίγουρα θα περιορίσει κι άλλο την παρουσία του στους αγώνες. Έτσι δεν πρέπει να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση απίθανο να δούμε τον Αφρικανό να αποχωρεί από το Λιμάνι είτε σαν δανεικός, αλλά είτε με πώληση. Πιθανότερο είναι το πρώτο σενάριο και να γίνει δηλαδή το ίδιο όπως πέρυσι με τον Σισέ.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος οριστικά ξένος άσος στον Ολυμπιακό - "Εξαφανίστηκε" μετά τις γιορτές - "Γκρίνια" στου Ρέντη! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags