Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέλος οριστικά ξένος άσος από τον Ολυμπιακό - "Εξαφανίστηκε" μετά τις γιορτές - "Γκρίνια" στου Ρέντη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-03 20:57:00

Τέλος οριστικά ξένος άσος στον Ολυμπιακό - "Εξαφανίστηκε" μετά τις γιορτές - "Γκρίνια" στου Ρέντη!

BoxtoBox
Τέλος οριστικά ξένος άσος στον Ολυμπιακό - "Εξαφανίστηκε" μετά τις γιορτές - "Γκρίνια" στου Ρέντη!

Πρόλαβε τον Σεμέδο και φεύγει με τη σύμφωνη γνώμη του Μαρτίνς. Ποιος είναι ο παίκτης που δεν έχουν δει στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, γιατί φτάσαμε στο... διαζύγιο και ο πραγματικός λόγος που οδηγείται στην έξοδο. Τεράστιο ταλέντο, αλλά δεν μπορούσε να περιμένει...

Ήταν 26 Δεκέμβρη όταν σας έγραφα ότι ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και εξηγούσα τους λόγους που πιθανότατα θα συμβεί αυτό. Αν και στη ζωή μόνο για ένα πράγμα πρέπει να είμαστε απόλυτοι, ότι ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ, νομίζω ότι η λέξη «αναμένεται» πρέπει να αντικατασταθεί για τον Σέρβο στόπερ.

Το «αναμένεται» γίνεται «φεύγει». Ο Μάρκοβιτς δεν προπονείται πια με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού και κανείς από τους συμπαίκτες του δεν τον έχει δει μετά τις γιορτές. Αυτό προφανώς σημαίνει ότι του δόθηκε το ΟΚ να ψάξει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Είναι το καλύτερο και για τους δύο. 

Όπως σας είχα εξηγήσει πριν από τις γιορτές, ο Σέρβος δεν έδειχνε να έχει καθόλου υπομονή και να περιμένει καρτερικά τη σειρά του. Και τώρα που αποκτήθηκε και ο Κώστας Μανωλάς φάνηκε να χάνει και την τελευταία του ελπίδα. Ο Ζβέτοζαρ θέλει να παίζει, τελεία. Αυτό, ωστόσο, δεν μπορεί να του το εγγυηθεί κανείς, επίσης τελεία.

Γι' αυτό λοιπόν η καλύτερη λύση για τις δύο πλευρές ήταν / είναι να χωρίσουν οι δρόμοι τους, ξανά μανά τελεία. Με το ζόρι δε γίνεται τίποτα. Ούτε με... μουτράκια. Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι που και με τι είδους deal θα πάει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογείωσε τον... τελειωμένο ο Ολυμπιακός, λίγα τα 10 μύρια - "Stop" Μαρτίνς σε κλεισμένη μεταγραφή;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags