Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στην εξέδρα ο πιο "καυτός" παίκτης του ΠΑΟΚ με εντολή της διοίκησης - Συμφωνία Μπότο με Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-04 20:20:00

Στην εξέδρα ο πιο "καυτός" παίκτης του ΠΑΟΚ με εντολή της διοίκησης - Συμφωνία Μπότο με Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στην εξέδρα ο πιο "καυτός" παίκτης του ΠΑΟΚ με εντολή της διοίκησης - Συμφωνία Μπότο με Λουτσέσκου!

Γιατί δεν θα παίξει με τη φανέλα του Δικεφάλου παρά τις 10 απουσίες; Μπορεί να είναι ο πιο φορμαρισμένος παικτης αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, όμως στην Τούμπα δεν θα τον χρησιμοποιήσουν και ψάχνουν τρόπο να τον πουλήσουν. Πώς και γιατί μπορεί να αλλάξει η κατάσταση...

O Αντόνιο Τσόλακ έχει επιστρέψει εδώ και λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, καθώς η Μάλμε δεν ενεργοποίησε την οψιόν των 3 εκατ. ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Οι Σουηδοί προφανώς και θέλουν να "χτυπήσουν" καλύτερη τιμή, καθώς πλέον θεωρούν ότι αν γίνουν ξανά επαφές με τους Θεσσαλονικείς θα είναι σε άλλη οικονομική βάση. Κάτω, δηλαδή από τα τ3 εκατ. ευρώ...

Στον ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά, είναι καλυμμένοι στη θέση του επιθετικού με τους Άκπομ (που στο τέλος του 2021 πήρε μπρος στο σκοράρισμα), Σφιντέρσκι και Κούτσια (που θα ενεργοποιηθεί αρκετά στη συνέχεια), αλλά και με τον Νέλσον Ολιβέιρα που αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα να επιστρέψει στη δράση. Άρα ο Αντόνιο Τσόλακ, με μια έννοια, περισσεύει!

Παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν ότι με 19 γκολ σε 38 ματς μέσα στο 2021 ο Τσόλακ τώρα έχει φτάσει στο πικ του, άρα είναι καλή εποχή για να πωληθεί σε ένα ποσό κοντά στα χρήματα που είχε δώσει η ομάδα το καλοκαίρι τού 2020 για να τον αποκτήσει. Δηλαδή κάπου στα 3 - 3,5 εκατ. ευρώ.

Για αυτό και περιμένουν τις εξελίξεις (πλην της Μάλμε υπάρχει το ενδιαφέρον και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ), κάτι που σημαίνει ότι ο Λουτσέσκου δεν θα τον χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια της ομάδας! Ο λόγος; Γιατί στη σεζόν 2021/22 που διανύουμε, έχει αγωνιστεί ήδη στη Μάλμε και μπορεί να το κάνει μόνο σε μια ακόμα ομάδα και όχι σε δύο!

Άρα αν παίξει με τον ΠΑΟΚ, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για να παίξει σε άλλη ομάδα αυτή τη σεζόν. Μόνο που οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στα τέλη Γενάρη (σε κάποια πρωταθλήματα μπορούν να γίνουν και μετά από αυτή την ημερομηνία μεταγραφές), άρα στην ομάδα αποκλείεται να ρισκάρουν με συμμετοχή του στην 11άδα για το επόμενο διάστημα, αν δεν εξαντλήσουν τα περιθώρια για την παραχώρησή του.

Σε όλα αυτά μια μικρή σημείωση: Ο Τσόλακ έρχεται από φουλ αγωνιστική δράση, με πολλά γκολ σε καλό επίπεδο και θεωρεί/θέλει να αποδείξει πράγματα στην ομάδα. Αν αντί για τον Τσόλακ προκύψει πρόταση, για παράδειγμα, για τον Σφιντέρσκι, που βρίσκεται στα μπλοκάκια πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη, αλλά ειδικά λόγω των εμφανίσεων και των γκολ που πετυχαίνει με την Εθνική Πολωνίας, τότε τα δεδομένα αλλάζουν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επαφές Μπότο για τρεις παίκτες, αυτούς φέρνει στον ΠΑΟΚ - "Καραμπόλα" με Ολιβέιρα και χρυσή πώληση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags