Facebook Pixel Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός: Πρώην του Ολυμπιακού αναλαμβάνει τον Απόλλωνα - Τέλος ο... ήρωας Βέρχουλστ, φεύγει από Ριζούπολη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-06 17:01:00

Πρώην του Ολυμπιακού ή ο... νέος Γιαννίκης αναλαμβάνει τον Απόλλωνα - Τέλος ο... ήρωας Βέρχουλστ!

Οι Μιχείες
Πρώην του Ολυμπιακού ή ο... νέος Γιαννίκης αναλαμβάνει τον Απόλλωνα - Τέλος ο... ήρωας Βέρχουλστ!

Ο νέος κόουτς που έρχεται άμεσα και το ταξίδι-αστραπή του Κάναντι. Γιατί αποχωρεί από την ομάδα ο γκολκίπερ που σταμάτησε τους Πειραιώτες και η τρομερή εμφάνισή του, παρότι είχε ενημερωθεί για το διαζύγιο πριν το παιχνίδι. Η ανακοίνωση της απόλυσης Φεστα που άργησε μια ημέρα αλλά την γνώριζαν στην ομάδα!

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός: Φοβερά και τρομερά πράγματα συνέβησαν στην Ριζούπολη χθες και κάπως έτσι...υπογράφτηκε η γκέλα της χρονιάς στην Super League, Απόλλωνας - Ολυμπιακός 0-0! Θα μπορούσε μάλιστα να ήταν και πιο... οδυνηρή για τους πρωταθλητές, αν προς το τέλος του αγώνα οι διαιτητές έδιναν πέναλτι του Μπα στον Γιαννιώτα και αυτό κατέληγε σε γκολ...

Με αυτά και με αυτά "ερυθρόλευκοι"  έμειναν στο μηδεν (ο Ελ Αραμπί ήταν σε κακή βραδιά και δεν υπάρχει άλλος για να βρει το εύκολο γκολ), όπως είχαν μείνει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο "Καραϊσκάκης"!Και μπορεί ο Ολυμπιακός να παραμένει αήττητος, πρωτοπόρος και στο +9 από την δεύτερη ΑΕΚ στο πρωτάθλημα αλλά έχει να επιδείξει και το... τρελό, των δυο ισοπαλιών με τους ισάριθμους ουραγούς, Ατρόμητο και Απόλλων!

Βέβαια και ο Ολυμπιακός είχε  μείον 11 παίκτες, αλλά ασφαλώς δεν συγκρίνεται καν το ρόστερ του  με του ουραγού Απόλλωνα. Με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" χωρίς αγώνα λόγω Covid από τις 4 Δεκεμβρίου... Με μόλις 16 παίκτες αποστολή, από τους οποίους μόλις οι 5 ήταν βασικοί... Με το χθεσινό απουσιολόγιο του να μετράει 15 ποδοσφαιριστές... Με το να ξεκινάνε αναγκαστικά  και με μερικές μόνο προπονήσεις οι 3 από τις 5 χειμερινές μεταγραφές(μάλιστα ο Γιαννιώτας είχε να παίξει 8 μήνες)...

Και με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας,Λευτέρη Βελέντζα, αντί του κόουτς Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο του. Παρεμπιπτόντως την επομένη, σήμερα, ανακοινώθηκε και η "κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας" με τον Ιταλό προπονητή (κοινώς απόλυση).Κάτι που μέσα στην ομάδα οι περισσότεροι το γνώριζαν και πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό!!

Υπάρχει όμως και... χειρότερο, για την ακρίβεια το πλέον εντυπωσιακό. Το οποίο έχει σχέση με το χοντρό παρασκήνιο της χρησιμοποίησης του "ήρωα" της αναμέτρησης και του 0-0 στην Ριζούπολη...

Ο Απόλλων απόντος του Κότσαρη κατέβασε στο τέρμα τον Βέρχουλστ, ο οποίος είχε να παίξει από την 2η αγωνιστική. Ο Βέλγος πορτιέρε έπαιξε γνωρίζοντας ουσιαστικά πως θα αποτελέσει παρελθόν από τους "κυανόλευκους". Βλέπετε είχε ενημερωθεί μόλις τις προηγούμενες ημέρες, πως φεύγει άμεσα από την "Ελαφρα Ταξιαρχία" και θα του λυθεί το συμβόλαιο αφού βρέθηκε ήδη αντικαταστάτης του !! Ο λόγος για τον 25χρονο Σλοβένο κίπερ Σόρκαν, που έμεινε ελεύθερος από την Ντομζάλε στις Ιανουαρίου και ήρθε στην Αθήνα. Με τον φευγάτο Βέρχουλστ, λοιπόν, να είναι ο κορυφαίος με τα απίστευτα stop που έβγαλε...!!!

Στο δια ταύτα και επί του πιεστηρίου, η αποκάλυψη για τον "αντί - Φέστα" στον Απόλλωνα. Εχει ήδη γραφτεί για τον Νταμίρ Κάναντι, που έφυγε απο την Άλταχ. Η στήλη έμαθε πως ο Αυστριακός μέσα στις γιορτές βρέθηκε για 2 ημέρες στην Αθήνα. Δεν ξέρω αν συζήτησε με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" ή το ταξίδι του έγινε για προσωπικούς λόγους. Άλλωστε η τελευταία πληροφορία θέλει τον Απόλλωνα να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βίκτορ Σάντσεθ!

Τον 45χρονο πρώην προπονητή (για 50 ημέρες) του Ολυμπιακού, που ήταν και βοηθός του Μίτσελ στους "ερυθρόλευκους" ενώ ως παίκτης πέρασε κι απότον Παναθηναϊκό. Ο Βίκτορ Σάντσεθ απο τον Γενάρη του 2020 που έφυγε από την Μάλαγα (για εξαγωνιστικούς λόγους) είναι χωρίς δουλειά και σύμφωνα με την στήλη είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα μέσω του πάγκου του Απόλλων.

Πάντως, δεν παίζει μόνος του, καθώς υπάρχει ανταγωνισμός και δεύτερο όνομα στο τραπέζι. Τις τελευταίες ώρες στην ομάδα εξετάζουν και την περίπτωση ενός Γερμανού προπονητή εξλίξημου, τύπου... Γιαννίκη και Μεταξά. Μάλιστα ο συγκεκριμένο έχει και ίδιο ατζέντη με τους δύο προαναφερθέντες, τον Κωνσταντίνο Φάρρα και η υποψηφιότητά του είναι αρκετά δυνατή. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, δεν έχει ξεναδουλέψει στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατόρθωμα αυτό που έκανε ο Καμαρά - Δεν έπιασε το κόλπο Μαρτίνς - Τραγικός Μπουχαλάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags