Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Παρέμβαση" Μαρινάκη για Ελ Αραμπί - "Ψαλίδι" στο συμβόλαιο - Μεγάλη πρόταση για παίκτη-έκπληξη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-06 21:27:00

"Παρέμβαση" Μαρινάκη για Ελ Αραμπί - "Ψαλίδι" στο συμβόλαιο - Μεγάλη πρόταση για παίκτη-έκπληξη!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Παρέμβαση" Μαρινάκη για Ελ Αραμπί - "Ψαλίδι" στο συμβόλαιο - Μεγάλη πρόταση για παίκτη-έκπληξη!

Ούτε Αγκιμπού ούτε Σισέ, για άλλον έρχεται προσφορά από Αγγλία. Τι συμβαίνει με τον Μαροκινό φορ, η πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός και γιατί θα... καθαρίσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Για ποιον ποδοσφαιριστή, που κάνει φοβερή σεζόν, έμαθαν στο Λιμάνι πως υπάρχει πολύ... ζεστό ενδιαφέρον;

Μπορεί να έχουμε μπει για τα καλά στον Ιανουάριο, όμως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τους Ερυθρόλευκους, παρά το γεγονός ότι και οι δύο πλευρές φαίνονται έτοιμες για να πέσουν και… υπογραφές. Αυτό φυσικά δεν κρύβει κάποια… εμπλοκή στο ζήτημα, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Πειραϊκή ΠΑΕ το μοναδικό που απομένει είναι το τελικό ραντεβού ώστε να συνεχίσει ο Μαροκινός να είναι παίκτης των πρωταθλητών και επίσημα. Ο 34χρονος, που ήρθε το 2019, από την Αλ Ντουχαΐλ, μετρώντας από  τότε 69 γκολ σε 124 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών, κάτι που ήθελε από την αρχή των διαπραγματεύσεων.

Η προσφορά του έμπειρου επιθετικού στην ομάδα, αλλά παράλληλα και το ΟΚ που έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέχεια της συνεργασίας με τον Μαροκινό, έκανε τους ανθρώπους της ΠΑΕ να βάλουν… νερό στο κρασί τους και να δώσουν ότι ήθελε από άποψης χρονικής διάρκειας του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, κάτι που φυσικά είχε και το… κέρδος του. Ο Ελ Αραμπί έχει καταλάβει πως είναι πολύ σημαντικός στην ομάδα, τόσο αγωνιστικά κάτι που φαίνεται και από τα 14 τέρματα που έχει βάλει φέτος σε 24 παρουσίες του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια του Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Μαροκινός είναι αρχηγός της ομάδας και δεν είναι λίγοι αυτοί μέσα στο ρόστερ που τον θεωρούν πρότυπο, ενώ παράλληλα η παρουσία των Ερυθρόλευκων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την ύπαρξη πλάνου για μια… υπέρβαση εκεί, τον κάνουν να καταλαβαίνει ότι δύσκολα θα έβρισκε κάτι ανάλογο, ειδικά στην ηλικία των 34. Έτσι ο ίδιος αποφάσισε να ρίξει τις αποδοχές του, μιας και το… πακέτο είναι πολύ ελκυστικό. Ο Ελ Αραμπί μέχρι στιγμής παίρνει δύο εκατομμύρια τον χρόνο, όμως η συμφωνία που πρόκειται να υπογραφεί άμεσα θα έχει λιγότερα χρήματα για μισθό, κάτι που επιθυμούν και από την ΠΑΕ.

Μάλιστα, παρότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό που κάνουν λόγο για… εμπλοκή στις συζητήσεις και ενδιαφέρον από άλλες ομάδες (τελευταία ήταν η Ναντ) στο Λιμάνι υπάρχει αισιοδοξία ότι στο φινάλε θα βρεθεί η χρυσή τομή. Αν χρειαστεί, θα παρέμβει ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως συνέβη με το προηγούμενο συμβόλαιό του όταν παρουσιάστηκες αντίστοιχο πρόβλημα.

Μεγάλη πρόταση για Ρέαμπτσιουκ από Αγγλία!

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι των Ερυθρολεύκων είναι έτοιμοι για προτάσεις  που θα έρθουν τον Ιανουάριο για ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μάλιστα το… ενδιαφέρον έχουν μονοπωλήσει οι υποθέσεις των Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά, όμως τα πράγματα δεν τελειώνουν εκεί. Ένας ακόμα παίκτης που έχει κάνει πολλούς συλλόγους να κοιτάζουν καλά την περίπτωσή του, λόγω των φετινών εμφανίσεων, είναι και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός είναι κάτοικος Καραϊσκάκη από πέρσι τον Ιανουάριο, όταν οι Πειραιώτες έδωσαν 2 εκατομμύρια στην Πάκος Φερέιρα για να τον αποκτήσουν και από τότε μετράει 54 συμμετοχές και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα φέτος, έχει 27 παρουσίες με τους Πειραιώτες, όλες σαν βασικός, με την χρηματιστηριακή του αξία να ανεβαίνει ένα εκατομμύριο ευρώ στο tranfermarkt, φτάνοντας στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βλέπουν το ενδιαφέρον από ομάδες της Αγγλίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας για τον Μολδαβό, όμως περιμένουν ότι αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στο υπόλοιπο της σεζόν θα σκάσει… πρόταση που θα προκαλέσει… σεισμό και όπως μαθαίνουν αυτή θα είναι πιθανότατα από το Νησί! Από εκεί και πέρα τα πράγματα θα είναι στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη για το κατά πόσο θα την κάνει αποδεκτή, πάντως όλοι πιστεύουν ότι η πρόταση θα έρθει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... σταυρός που κουβαλάει ο Μαρτίνς - Κινδυνεύει από "λιβανιστήρι" ο ΠΑΟ - Δεν έγινε... Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags