ΠΑΟΚ: Μετά την οριστική μετακόμιση του Ζοσέ Μπότο στην Θεσσαλονίκη, ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου του Βορρά έχει ξεκινήσει άμεσα να κλείνει τα… θέματα που υπάρχουν στην ομάδα από τον περασμένο καιρό. Φυσικά το πρώτο ζήτημα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν είναι άλλο από την μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου, για κάτι άλλωστε που συζήτησαν μαζί και με τον Ραζβάν Λουτέσκου κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης (6/1) κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Ζοσέ Μπότο δείχνει από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στην ομάδα ότι θέλει να έχει την σύμφωνη γνώμη του Ρουμάνο τεχνικού για τους παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα τον Ιανουάριο και μετά από την κουβέντα των δύο αποφασίστηκε ότι βασικές προτεραιότητες αυτή τη χρονική στιγμή είναι ένα ακραίο μπακ, ένας επιτελικός μέσος και ένα εξτρέμ. Όμως όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος πρόκειται να αναμειχθεί κι άλλο στην αγορά και μάλιστα για θέση… έκπληξη, σε συνεργασία φυσικά με το τμήμα σκάουτινγκ του Δικεφάλου να έχει ήδη έτοιμες προτάσεις από την λίστα που έχει δημιουργηθεί.

Παράλληλα ο Μπότο δείχνει ότι έχει τα μάτια του… ανοιχτά και για την θέση του στόπερ. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχουν τρεις κεντρικοί αμυντικοί που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Από την μια ο Χοσέ Κρέσπο είναι από το 2016 στην Τούμπα, αποτελώντας έναν από τους αρχηγούς της ομάδας και μέχρι στιγμής έχει 194 συμμετοχές με τους Ασπρόμαυρους μετρώντας παράλληλα 7 γκολ και 8 ασίστ, ενώ φέτος παρά τους τραυματισμούς που είχε έχει παίξει 10 φορές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την ίδια στιγμή εκτός από του Ισπανού το συμβόλαιο και του Ίνγκι Ίνγκασον ολοκληρώνεται το προσεχή Ιούλιο.

Ο Ισλανδός, που κοστολογείται αυτή τη στιγμή στα 5 εκατομμύρια ευρώ, έφτασε στην Τούμπα το 2019 έναντι 4 εκατομμυρίων από την Ροστόφ και σίγουρα αποτελεί από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος μετρώντας τα δύομισι χρόνια 84 συμμετοχές με 10 γκολ και τρεις ασίστ. Παράλληλα και το συμβόλαιο του Φερνάντο Βαρέλα τελειώνει το καλοκαίρι, όμως ειδικά για αυτόν το κλίμα έχει αλλάξει προς το… χειρότερο μετά την μεσολάβησή του για μεταγραφή του γιου του στην Μπενφίκα, με τον έμπειρο αμυντικό να είναι με το έναμισι πόδι εκτός Τούμπας, με τον ποδοσφαιριστή να είναι πιθανό να αποχωρήσει και πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Όλα αυτά κάνουν τον Ζοσέ Μπότο να έχει ανοίξει τις λίστες του και να παρακολουθεί και για κάποια περίπτωση στόπερ, μιας και κανείς στον ΠΑΟΚ δεν θέλει να βρεθεί προ… εκπλήξεων την τελευταία στιγμή. Μάλιστα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και κάποια πρόταση για τους παίκτες που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με το μόνο σίγουρο μα είναι πως ο Δικέφαλος του Βορρά να μην κάνει μόνο δύο μεταγραφές τον Ιανουάριο.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην εξέδρα ο πιο "καυτός" παίκτης του ΠΑΟΚ με εντολή της διοίκησης - Συμφωνία Μπότο με Λουτσέσκου!