Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παιχνίδια εκατομμυρίων με Τουρκία για ταλεντάρα - Μεγάλη επένδυση Ολυμπιακού - Υπογράφει Έλληνας
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-07 12:25:00

Παιχνίδια εκατομμυρίων με Τουρκία για ταλεντάρα - Μεγάλη επένδυση Ολυμπιακού - Υπογράφει Έλληνας

του Παναγιώτη Νικολάου
Παιχνίδια εκατομμυρίων με Τουρκία για ταλεντάρα - Μεγάλη επένδυση Ολυμπιακού - Υπογράφει Έλληνας

Οι δύο παίκτες που "κυνηγούν" στο Λιμάνι και η μεγάλη πρόταση στο τραπέζι. Ποιος θα είναι τελικά ο... εκλεκτός των Πειραιωτών για τη μεταγραφή του αριστερού μπακ; Πόσο κοντά είναι ο Ζαγαρίτης, η απόφαση του Μαρτίνς και ο νεαρός άσος που έχουν ξεχωρίζει, αλλά είναι πανάκριβος!
 

Η υπόθεση αναζήτησης αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το όνομα του Βασίλη Ζαγαρίτη "παίζει" πλέον πολύ δυνατά στα ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ελλάδας.


Με βάση όσα λέγονται στην πιάτσα των μάνατζερ, ο Έλληνας μπακ παραμένει σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες και η απόκτησή του ουσιαστικά εξαρτάται από την τελική απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς.

 

Αυτή την περίοδο φαίνεται να υπάρχει έντονη κινητικότητα για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού και νυν της Πάρμα, στην οποία τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμενε ο Ζαγαρίτης (έχει μόλις 2 συμμετοχές και συνολικά 30 αγωνιστικά λεπτά στη Serie B).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του μελετούν τις παραμέτρους της υπόθεσης Ζαγαρίτη, ενώ ταυτόχρονα έχουν υπ' όψιν τους και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Λέγεται ότι αν ο Μαρτίνς δώσει το τελικό "ΟΚ", τότε η απόκτηση του 20χρονου άσου δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί.

 

Παράλληλα, ένας ακόμα ταλαντούχος αριστερός μπακ που αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό είναι ο Γεωργιανός, Ιρακλί Αζαρόβι, της Ντιναμό Μπατούμι. Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει εξαιρετική άποψη για τον 19χρονο. Βέβαια, οι Ερυθρόλευκοι δεν... παίζουν μόνοι του για τον παίκτη, μιας και θεωρείται ένα πολύ σπουδαίο ταλέντο.


Το κύριο "αγκάθι" στην υπόθεση Αζαρόβι είναι οι υψηλές απαιτήσεις της Ντιναμό, αλλά και τα "παιχνίδια" που κάνει η ομάδα της Γεωργίας, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή του 19χρονου στην Τράμπζονσπορ. Ενώ η συμφωνία θεωρούταν κλεισμένη στα 2.000.000 ευρώ, η Ντιναμό αύξησε τα "θέλω" της την τελευταία στιγμή.

 

Δεν αποκλείεται η Τράμπζονσπορ να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν σταματά να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Θα χρειαστεί πάντως οι Ερυθρόλευκοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να νικήσουν τον ανταγωνισμό στην "κούρσα" για τον Αζαρόβι.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παρέμβαση" Μαρινάκη για Ελ Αραμπί - "Ψαλίδι" στο συμβόλαιο - Μεγάλη πρόταση για παίκτη-έκπληξη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags