Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τον ζήτησε ο Λουτσέσκου, τον φέρνει ο Σαββίδης - "Ντόμινο" στον ΠΑΟΚ - Αυτόν... διώχνει ο Ραζβάν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-09 10:00:00

Τον ζήτησε ο Λουτσέσκου, τον φέρνει ο Σαββίδης - "Ντόμινο" στον ΠΑΟΚ - Αυτόν... διώχνει ο Ραζβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τον ζήτησε ο Λουτσέσκου, τον φέρνει ο Σαββίδης - "Ντόμινο" στον ΠΑΟΚ - Αυτόν... διώχνει ο Ραζβάν!

Ποιος έρχεται άμεσα Θεσσαλονίκη, ποιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση! Αλλαγές στο ρόστερ του Δικεφάλου και μάλιστα μέσα στα επόμενα 24ωρα. Η διοίκηση είναι πολύ κοντά στην πρώτη μεταγραφή, μετά από... εντολή του Ρουμάνου, όμως η άφιξη του παίκτη, θα στείλει κάποιον στην έξοδο. Όλα τούμπα...

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αλλά θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα κινηθεί για τουλάχιστον έναν εξτρέμ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου μάλιστα να έχει ζητήσει παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα προτιμούσε να προσθέσει στο ρόστερ έναν δεξιοπόδαρο εξτρέμ, πιθανώς για να τον τοποθετεί στο δεξί άκρο, δίνοντάς του την ευκαιρία να συγκλίνει κεντρικά.  Όπως ακριβώς συμβαίνει και στα δεξιά με τον αριστεροπόδαρο Ζίβκοβιτς, που πάντως κινείται και στο αριστερό άκρο αρκετά συχνά.

Τον ρόλο του αριστερού εξτρέμ μπορεί να καλύψει με άνεση ο Τσικίνιο της Μπενφίκα, το όνομα του οποίου "παίζει" δυνατά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ του Δικεφάλου. Ο Πορτογάλος έχει επίσης την έφεση να αγωνιστεί και στον άξονα, είτε ως δεκάρι είτε ως οκτάρι, στοιχείο που καθιστά την περίπτωσή του ιδιαιτέρως ελκυστική για τα "θέλω" του Λουτσέσκου.

Ο 26χρονος είναι ποδοσφαιριστής που δεν θα άφηνε ασυγκίνητη καμία ελληνική ομάδα, συνεπώς δεν είναι τυχαίο που οι Ασπρόμαυροι έχουν εστιάσει σε αυτόν.

Εντούτοις, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αναζητά εξτρέμ παρά την επιστροφή του Λέο Ζαμπά δείχνει ότι τα πράγματα για τον Βραζιλιάνο δεν είναι πολύ εύκολα, αναφορικά με τη δεύτερη ευκαιρία που προσπαθεί να εξασφαλίσει.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Δικέφαλο αναφέρουν ότι ούτε ο Λουτσέσκου ούτε και οι περισσότεροι στην ομάδα ποντάρουν πολλά στον Ζαμπά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ναι μεν γύρισε, αφού έληξε ο δανεισμός του στη Βάσκο και έχει συμβόλαιο σε ισχύ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν λογίζεται ως μεταγραφη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο... πεισματάρης μεσοπιθετικός δεν το βάζει κάτω και το έριξε στη δουλειά τις ημέρες των εορτών, φανερώνοντας ότι επιθυμεί πολύ να ξαναφορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Αν και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα τα καταφέρει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από... Μαρτίνς σε Πασχαλάκη - Η πρώτη αντίδραση ΠΑΟΚ για Άραβες - "Όχι" Μπόλονι σε Σούπερ Λιγκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags