Facebook Pixel Βόλος - Παναθηναϊκός: Στα... κάγκελα ο ΠΑΟ με Βαρούχα: "Είναι κόκκινη - Υπάρχει και 2η αποβολή - Ξεκάθαρος ο Πανούτσος (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-09 22:35:00

Στα... κάγκελα ο ΠΑΟ με Βαρούχα: "Είναι κόκκινη- Υπάρχει και 2η αποβολή"- Ξεκάθαρος Πανούτσος (Vid)

Sportdog Team
Στα... κάγκελα ο ΠΑΟ με Βαρούχα: "Είναι κόκκινη- Υπάρχει και 2η αποβολή"- Ξεκάθαρος Πανούτσος (Vid)

Νέο ριπλέι για την φάση που προκάλεσε τρομερές αντιδράσεις στον Βόλο. Υπάρχει παράβαση και γιατί αποβλήθηκε τελικά ο Σάντσεθ; Ο καθηγητής διαιτησίας σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις στην Αθλητική Κυριακή, εξήγησε την απόφαση του Ολαννδού διαιτητή.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στην "Αθλητική Κυριακή" τις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης Βόλος - Παναθηναϊκός, στην οποία οι αποφάσεις του διαιτητή Χίγκλερ προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις.

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας στάθηκε στην πιο πολυσυζητημένη φάση του αγώνα, δηλαδή την αποβολή του Σάντσες με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Μπαριέντος (44'), που έφερε τις διαμαρτυρίες των Πρασίνων.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας δικαίωσε διαιτητή και VAR, τονίζοντας ότι ο Σάντσες πατά τον αντίπαλό του στην ποδοκνημική, συνεπώς σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, η κόκκινη κάρτα είναι σωστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Πανούτσος παρενέβη και σημείωσε ότι "Από τη μία κάμερα, φαίνεται πως ναι το πατάει το πόδι", για να απαντήσει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βαρούχας ότι "Είναι στο όριο της κίτρινης και της κόκκινης. Δεν υπάρχει ένταση στο πάτημα ούτε και πρόθεση. Όμως τον πατάει πάνω από την ποδοκνημική. Πόσο τον πατάει δεν ξέρουμε, αλλά με το γράμμα του νόμου είναι κόκκινη".

Παράλληλα, ο πρώην διαιτητής υποστήριξε ότι υπήρξε και μια αποβολή που κακώς απέφυγε ο Βόλος, καθώς τόνισε ότι ο Φεράρι θα έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα για το πέναλτι που έκανε στον Χατζηθεοδωρίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή στον ΠΑΟ για Βόλο: "Τουρίστας Μακέντα - Ανύπαρκτη διοίκηση, μας γλεντάνε - Σας σιχαθήκαμε"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags