Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Μοντέστο βρήκε τους επόμενους Αγκιμπού - Αρπαγή από κορυφαίο σύλλογο – Αποφασίζει ο Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-10 10:00:00

Ο Μοντέστο βρήκε τους επόμενους Αγκιμπού - Αρπαγή από κορυφαίο σύλλογο - Αποφασίζει ο Μαρτίνς

BoxtoBox
Ο Μοντέστο βρήκε τους επόμενους Αγκιμπού - Αρπαγή από κορυφαίο σύλλογο - Αποφασίζει ο Μαρτίνς

Ο Γάλλος είναι σίγουρος, όμως ο Πέδρο θα δώσει το τελικό "οκ". Στο Λιμάνι έχουν ενθουσιαστεί με τον μικρό Καμαρά και για αυτό ψάχνει ήδη τον επόμενο. Ποιοι είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι και πότε θα δούμε στην πρώτη ομάδα;

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει τον... επόμενο Αγκιμπού Καμαρά. Δηλαδή έναν παίκτη που θα αποτελέσει το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ των Πειραιωτών. Έναν παίκτη που θα έρθει με ελάχιστα ή καθόλου χρήματα και θα κάνει το... μπαμ και θα φέρει χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τον Φρανσουά Μοντέστο, τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και πολύ σημαντικό άνθρωπο στο οργανόγραμμα των πρωταθλητών, ο Κορσικανός έχει βρει δύο και τους έχει ήδη φέρει στο Ρέντη.

Ο chief scout των ερυθρολεύκων λοιπόν θεωρεί ότι είναι έτοιμοι για να ανέβουν άμεσα στην πρώτη ομάδα και να μονιμοποιηθούν σ' αυτή ο Γάλλος Ετιέν Κινκουέ και ο Αλγκασίμ Μπα από τη Γουινέα. Ο πρώτος είναι 20 ετών στόπερ και αποκτήθηκε από την ακαδημία της Ίντερ και ο δεύτερος 19 ετών και ήρθε από τη Ρενεσάνς της Γουινέας και παίζει στην κορυφή και τα φτερά της επίθεσης. Όπως λέει στο Ρέντη έχουν και οι δύο πολύ ταλέντο που μπορούν ν' αντέξουν και τις πιο βαριές υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας όπως έχει κάνει ως τώρα ο Αγκιμπού.

Μένει να δούμε τι γνώμη έχει και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν εκείνος που έπαθε... πλάκα βλέποντας τον Αγκιμπού από την πρώτη κιόλας προπόνηση στο Ρέντη. Και παρότι του είπαν ότι το παιδί θ' αρχίσει από τη β' και βλέπουμε, εκείνος τους είπε: αυτόν τον θέλω στην πρώτη ομάδα άμεσα.

Για τους Κινκουέ και Μπα δεν το έχει πει ακόμα, ωστόσο δεν γνωρίζω αν θα το κάνει σύντομα. Ο Μοντέστο από την άλλη είναι σίγουρος πως καλό θα είναι να ανέβουν άμεσα και οι δύο στην α' ομάδα και ν' αρχίσουν σιγά σιγά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από τον Ολυμπιακό και… πετάει - Τον θέλει πίσω στου Ρέντη ο Μαρτίνς - Deal για 1.8 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags