Facebook Pixel Βόλος - Παναθηναϊκός: Νικολογιάννης μαινόμενος - "Λειτούργησε σαν Έλληνας ο Χίγκλερ, καμία κόκκινη - Θα το γύριζε ο ΠΑΟ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-10 14:15:00

Νικολογιάννης μαινόμενος: "Λειτούργησε σαν Έλληνας ο Χίγκλερ, καμία κόκκινη - Θα το γύριζε ο ΠΑΟ"

Sportdog Team
Νικολογιάννης μαινόμενος: "Λειτούργησε σαν Έλληνας ο Χίγκλερ, καμία κόκκινη - Θα το γύριζε ο ΠΑΟ"

Ξέσπασε ο Τάσος Νικολογιάννης για την διαιτησία του αγώνα με τον Βόλο και τις αποφάσεις του διαιτητή, που όπως είπε, έκριναν την έκβαση της αναμέτρησης.

 Βόλος - Παναθηναϊκός: Λάβρος εναντίον της διαιτησίας των Χίγκελ και Ντίπερνικ ήταν στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, εστιάζοντας στις αποφάσεις τους που, όπως είπε, οδήγησαν στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Βόλο!

«Συνολικά η επίδοση του Παναθηναϊκού εκτός έδρας είναι τραγική. Έχει μια νίκη με την Λαμία στον Βόλο και στα άλλα ήττες και ισοπαλίες. Είναι η Αχίλλειος πτέρνα του. Έλεγα ότι πρέπει να το αλλάξει αυτό μετά τον Άρη. Αν το πάρουμε ως μεμονωμένο ματς, έχει επηρεαστεί 100% από την απόφαση-ανέκδοτο του Ολλανδού για αποβολή του Σάντσες. Δεν υπάρχει καμία παράβαση. Αυτή η απόφαση έχει επηρεάσει 100% το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει μπει καλά, κυριαρχεί στο παιχνίδι και από ένα λάθος του Κώτσιρα, μένει πίσω. Αν δεν γινόταν αυτό το διπλό λάθος από τους Ολλανδούς διαιτητή και VAR και έμεναν 11 με 11, ο Παναθηναϊκός θα κατάφερνε να γυρίσει το παιχνίδι. Για εμένα, ο Ολλανδός λειτούργησε σαν Έλληνας χθες. Δεν αλλάζω ούτε στο ελάχιστο την άποψη ότι θα πρέπει να παίζουν ξένοι, παρά την χθεσινή εξαίρεση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, δεν είχε την σωστή τελική ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο με παίκτη λιγότερο προσπάθησε αλλά δεν του βγήκαν φάσεις. Είχε τρεις αδύναμους κρίκους χθες. Τους Κώτσιρα, Μακέντα και Μπρινιόλι. Δεν είναι δουλειά του Γιοβάνοβιτς να πει για την διαιτησία, καλά έκανε, γιατί θα έδινε και άλλοθι στους παίκτες. Μου άρεσε που είπε ότι η ομάδα του ήταν κακή στο δεύτερο ημίχρονο».

Ο Νικολογιάννης τόνισε επίσης ότι ο Παναθηναϊκός καθυστέρησε να καταφερθεί εναντίον του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, παρότι υπήρχε θέμα με πολλές αποφάσεις εναντίον του, καθώς έπρεπε να το είχε κάνει εδώ και καιρό.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags