Facebook Pixel (Vid) ΠΑΟΚ: "Σκάει" τρία εκατομμύρια ο Σαββίδης για το Φιλίπε Σοάρες
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-13 17:37:00

Φιλίπε Σοάρες ο ΠΑΟΚ - "Σκάει" τρία εκατομμύρια ο Σαββίδης για τον χαφ του Μπότο (ΒΙΝΤΕΟ)

του Ευάγγελου Μίχου
Φιλίπε Σοάρες ο ΠΑΟΚ - "Σκάει" τρία εκατομμύρια ο Σαββίδης για τον χαφ του Μπότο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη Sportdog: Υπογράφει τετραετές συμβόλαιο ο 22χρονος άσος. Ανακοινώνεται άμεσα ο παίκτης που φέρνει ο Ζοσέ Μπότο. Πρόκειται για επιτελικό χαφ, που αγωνίζεται στη Μορεϊρένσε.
 

Μία μεταγραφή έκπληξη ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ και αναμένεται η ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς βρέθηκε ο... εκλεκτός του Ζοσέ Μπότο και του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη θέση του επιτελικού χαφ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spordog.gr και του Ευάγγελου Μίχου, αυτός είναι ο Φιλίπε Σοάρες (Filipe Miguel Barros Soares) της Μορειρένσε.

Είναι 22 χρονών, διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικής της Πορτογαλίας και την Ελπίδων, αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ και σπανίως ως κεντρικός χαφ και ο Δικέφαλος τον αγόρασε με 3 εκατομμύρια ευρώ, καθώς είχε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Στους ασπρόμαυρους θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές, που θα ξεκινούν από 500.000 και θα φτάνουν τις 800.000 την τελευταία σεζόν του στην Τούμπα.

Προέρχεται από τις Ακαδημίες της Μπενφίκα (και για αυτό τον ξέρει πολύ καλά ο Ζοσέ Μπότο από την κοινή τους παρουσία στους "αετούς", ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η Μορεϊρένσες τον είχε αποκτήσει με μεταγραφή ρεκόρ (που δείχνει και την αξία του) ύψους 1.75 εκατ. ευρώ από την Εστορίλ το 2019!

Η χρηματιστηριακή του αξία τη δεδομένη χρονική στιγμή στo Transfermarkt είναι στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή: Έπαιξε βασικός στην Τούμπα, πωλητήριο από Μπότο - "Κολλάει" σε Λουτσέσκου ο Τσόλακ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags