Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Φοβερά πράγματα! "Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις στη Ρουμανία με Μπόλονι λόγω... Λουτσέσκου"
| 2022-01-13 23:30:00

Φοβερά πράγματα! "Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις στη Ρουμανία με Μπόλονι λόγω... Λουτσέσκου"

Sportdog Team
Φοβερά πράγματα! "Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις στη Ρουμανία με Μπόλονι λόγω... Λουτσέσκου"

Μπορεί μέχρι πριν λίγες μέρες ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού να ήταν σίγουρο πως θα είναι ο επόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας όμως ένα δημοσίευμα φέρνει νέα δεδομένα.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Νέα δεδομένα στην υπόθεση του επόμενου τεχνικού της εθνικής Ρουμανίας βάζει ένας αποκλειστικό ρεπορτάζ της Fanatik που αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ομοσπονδίας και του Λάζλο Μπόλονι σταμάτησαν και εκεί εμπλέκεται ο τεχνικός του Δικεφάλου.

Ο λόγος σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ρουμανίας είναι πως ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει τετραετές συμβόλαιο αλλά οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας δεν του το δίνουν καθώς φημολογείται πως έχουν συμφωνήσει με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για να αναλάβει την Εθνική Ρουμανίας το 2024.

Κάτι που διαψεύδει το περιβάλλον του έμπειρου τεχνικού, ενώ στο δημοσίευμα αναφέρεται και η συνάντηση που είχε πριν λίγο καιρό ο Λουτσέσκου σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης με ιθύνοντες της ρουμανικής ομοσπονδίας, με τον ίδιο όμως να ξεκαθαρίζει πως παραμένει στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags