Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέα "ανακάλυψη" Μοντέστο, 10αρι και εξτρέμ - Έπαιξε σε όλες τις εθνικές Γαλλίας, πέρασμα από Γιούβε!
| 2022-01-14 10:10:00

Νέα ανακάλυψη Μοντέστο, 10αρι και εξτρέμ - Έπαιξε σε όλες τις εθνικές Γαλλίας, πέρασμα από Γιούβε!

BoxtoBox
Νέα ανακάλυψη Μοντέστο, 10αρι και εξτρέμ - Έπαιξε σε όλες τις εθνικές Γαλλίας, πέρασμα από Γιούβε!

Το... διπλό θαύμα από Παρί-Ρεάλ και το όνομα που δεν έχει γραφτεί! Το Sportdog.gr αποκαλύπτει άλλον έναν παίκτη από τη μεγάλη λίστα των Πειραιωτών με τους παίκτες που θεωρούνται "διαμάντια". Πού έχει παίξει μέχρι τώρα, το εντυπωσιακό βιογραφικό του και το scouting από τον Ολυμπιακό.

Ο Φρανσουά Μοντέστο το έκανε πάλι το... θαύμα του. Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά και ο Ντιμπί Κεϊτά αφήνουν δύο κολοσσούς όπως είναι η Παρί και η Ρεάλ αντίστοιχα αφού πείστηκαν από το πρότζεκτ που τους παρουσιάστηκε και ελπίζουν σύντομα να γίνουν οι επόμενοι... Καμαρά στον Ολυμπιακό.

 Ο Κορσικανός επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών παίζει μεγάλη... μπάλα με εξειδίκευση τη γαλλική αγορά και ειδικά ταλεντάκια με ρίζες από την Αφρική και γαλλικό διαβατήριο. Οι ακαδημίες των γαλλικών ομάδων είναι γεμάτες από παιδιά που κοστίζουν ελάχιστα και έχουν σημαντική προοπτική.

Και για να καταλάβετε ακόμα καλύτερα πως λειτουργεί το πράγμα, πρέπει να σας πω ότι για να καταλήξει στους 2-3 παίκτες ο Φρανσουά Μοντέστο μπορεί να έχει δει 10, 20 ή και παραπάνω.

Γράφτηκε, και δεν ήταν ανακριβές ρεπορτάζ ή φαντασίωση αλλά πέρα για πέρα αληθινό, ότι το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού τσέκαρε και τον Σουαρέφ της Σατορού. Να σας πω και έναν άλλο παίκτη που δεν γράφτηκε (σ.σ.: ως την ώρα που έγραφα τούτες τις γραμμές τουλάχιστον δεν το είχα δει κάπου) αλλά τον είδε και ρώτησε πληροφορίες για 'κείνον ο chief scout των Πειραιωτών;

Τον λένε Αμπντουλαγιέ Νταμπό. Ανήκει στη β' ομάδα της Ναντ και πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στην Κ23 της Γιουβέντους. Ο 21χρονος επιτελικός χαφ (και εξτρέμ) έχει ρίζες από τη Γουϊνέα αλλά γαλλικό διαβατήριο και έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές Γαλλίας. Έχει ύψος 1.81μ. και θεωρείται σπουδαίο ταλέντο. Ο Μοντέστο λοιπόν τον είχε στη λίστα του και τον παρακολούθησε. Όμως φαίνεται πως εγκαταλείφθηκε η συγκεκριμένη ιδέα. Γιατί; Δεν το ξέρω. Ξέρω ότι τον τσέκαρε τον παίκτη και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή στο μέλλον να μας απασχολήσει.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φουριόζος" μπακ... 9 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Παίζει Κόπα Άφρικα - Ελεύθερος το καλοκαίρι (Vid)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags