Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κίνδυνος να χάσει κορυφαίο παίκτη ο ΠΑΟΚ - "Παρέμβαση" Σαββίδη για να γλιτώσουν... το κάζο
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-14 12:38:00

Κίνδυνος να χάσει κορυφαίο παίκτη ο ΠΑΟΚ - "Παρέμβαση" Σαββίδη για να γλιτώσουν... το κάζο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κίνδυνος να χάσει κορυφαίο παίκτη ο ΠΑΟΚ - "Παρέμβαση" Σαββίδη για να γλιτώσουν... το κάζο!

Το μεγάλο ρίσκο που έχουν πάρει και η ομάδα που τον πολιορκεί. Γιατί δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο, τι περιμένουν οι Θεσσαλονικείς και η ανησυχία που υπάρχει για την κατάστασή του. Έντονη φημολογία πως σύντομα θα ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα ο Ιβάν...

Το θέμα τού Ίνγκι Ίνγκασον και του ενδιαφέροντος που υπάρχει από την Τραμπζονσπορ δεν φαίνεται ότι είναι κάτι που απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει το sportdog από τη Θεσσαλονίκη.

Ο διεθνής Ισλανδός στόπερ έχει αποδειχθεί λίρα 100 για τον Δικέφαλο, καθώς πήρε χρόνο, συμμετοχές, προσαρμόστηκε, και έδειξε ότι είναι μέσα στους παίκτες που η ομάδα μπορεί να στηριχτεί για να κάνει πρωταθλητισμό. Παρόλα αυτά το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και, άρα, μπορεί εδώ και λίγες ημέρες, από την 1η Γενάρη τού 2022 να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο θέλει για το μέλλον του.

Εδώ είναι που έχει εμφανιστεί η τουρκική ομάδα και το δικό της ενδιαφέρον (το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχει καταθέσει πρόταση ύψους 500.000 ευρώ ενώ ο Δικέφαλος ζητάει 1,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του), αλλά οι πληροφορίες που έχουν στον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν πρόκειται για προχωρημένες επαφές. Ο Ίνγκασον είναι στη λίστα των Τούρκων αλλά δεν φαίνεται ότι υπάρχουν εξελίξεις που να είναι ανησυχητικές για τον Δικέφαλο.

Το ερώτημα που υπάρχει στα χείλη των οπαδών της ομάδας, είναι γιατί δεν έχει υπογράψει ακόμα ανανέωση στο συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς ο Ισλανδός. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω από την ομάδα, είναι ότι τσεκάρουν την περίπτωσή του σε ποιο επίπεδο βρίσκεται μετά την επέμβαση που είχε κάνει στον χόνδρο.

Αυτός, "επίσημα", είναι ο λόγος που δεν έχει ανανεώσει ακόμα ο Ίνγκασον, χωρίς να αφήνουν από τον Δικέφαλο να φανεί ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό το ζήτημα. Βέβαια αυτό που ψυθιρίζεται στη Θεσσαλονίκη είναι ότι ο σύλλογος προσπαθεί, με αυτή την τακτική, να κρατήσει σε χαμηλότερο επίπεδο τις απαιτήσεις του παίκτη. Αν και ως τακτική είναι κάπως ριψοκίνδυνη.

Είναι γεγονός, πάντως, ότι ομάδα και παίκτης θέλουν να συνεχίσουν μαζί αλλά μένει να ρυθμιστεί ο οικονομικός παράγοντας για να προχωρήσει σε επίσημη συμφωνία η κοινή σε επιθυμία. Σύμφωνα πάντως με κάποιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται αν το θέμα δεν προχωρήσει άμεσα, να υπάρξει ακομα και απευθείας επαφή του παίκτη με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς έχουν καλές σχέσεις από το παρελθόν.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή: Έπαιξε βασικός στην Τούμπα, πωλητήριο από Μπότο - "Κολλάει" σε Λουτσέσκου ο Τσόλακ!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags