Facebook Pixel ΑΕΚ: Σοβαρός πονοκέφαλος Γιαννίκη με τον Αραούχο στα... πιτς - Ποιες οι σκέψεις του
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-15 08:13:00

Σοβαρός πονοκέφαλος Γιαννίκη με τον Αραούχο στα... πιτς - Ποιες οι σκέψεις του

Sportdog Team
Σοβαρός πονοκέφαλος Γιαννίκη με τον Αραούχο στα... πιτς - Ποιες οι σκέψεις του

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον Αργεντίνο μιας και ο Τσίνο έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού με την Ένωση να έχει δύο πιθανά σχέδια για την μεσοεπιθετική γραμμή.

ΑΕΚ: Χωρίς τον Σέρχιο Αραούχο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (16/1) η Ένωση τον Παναιτωλικό μιας και συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις, κάτι που θα συμβεί για τρίτη φορά την φετινή σεζόν, καθώς ήταν εκτός στον αγώνα με τον Βόλο, όπως και με την Λαμία, με την ομάδα πάντως και τις δύο φορές να καταφέρνει να φύγει νικήτρια έχοντας τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ιρανός ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να είναι μια από τις επιλογές που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση της Κυριακής και σε αυτή την περίπτωση Μάνταλος, Άμραμπατ και ένας εκ των Τσούμπερ ή Λιβάι Γκαρσία θα αποτελούν την τριάδα πίσω από τον έμπειρο φορ, ωστόσο υπάρχει και άλλο πλάνο.

Ο Έλληνας τεχνικός θα μπορούσε να βάλει τον Άμραμπατ στην κορυφή της επίθεσης, κάτι που είχε δοκιμάσει στο δεύτερο ημίχρονο με την Λαμία, με τον Ανσαριφάρντ να μένει στον πάγκο, με τους Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία στα άκρα και τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο.

Στο κέντρο ο Σιμάνσκι δεν θα είναι διαθέσιμος αφού δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών, με την επιστροφή του Σιμόες να είναι δεδομένη και έναν κ των Λε Ταλέκ ή Σάκχοφ, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα, ενώ στην άμυνα ο Μισελέν αναμένεται να πάρει θέση βασικού όπως και ο Βράνιες μαζί με τον Τζαβέλλα και τον Μοχαμάντι να διατηρείται αριστερά, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει πιθανότατα ο Τσιντώτας.

Τα πάντα βέβαια θα κριθούν και από τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού που έγιναν στην ΑΕΚ την Παρασκευή (14/1) και παρά το γεγονός πως δεν υπήρχε κάποιο κρούσμα η ανησυχία είναι μεγάλη λόγω της κατάστασης που επικρατεί σε ολόκληρη την χώρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags