Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Τιάγκο Ντάντας: Νέο όνομα για ΠΑΟΚ από Πορτογαλία και... Μπάγερν - Φέρνει και εξτρέμ, τα… σκάει ο Σαββίδης! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-15 09:04:00

Νέο όνομα για ΠΑΟΚ από Πορτογαλία και... Μπάγερν - Φέρνει και εξτρέμ, τα "σκάει" ο Σαββίδης! (Vid)

Sportdog Team
Νέο όνομα για ΠΑΟΚ από Πορτογαλία και... Μπάγερν - Φέρνει και εξτρέμ, τα "σκάει" ο Σαββίδης! (Vid)

Δύο "πουλέν" του Μπότο για τα χαφ, ξανά από την Πορτογαλία. Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που… παίζουν δυνατά για τα χαφ, η σχέση με τον νέο Τεχνικό Διευθυντή και η Μπάγερν

 

Σε μεταγραφικό… οργασμό βρίσκεται ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι επαφές με παίκτες, ομάδες και μάνατζερ είναι καθημερινές και ο άνθρωπος που τρέχει πλέον τα πάντα είναι ο Ζοσέ Μπότο.

Στον Δικέφαλο ετοιμάζονται να κλείσουν τον πολυπόθητο χαφ και σύμφωνα με την εφημερίδα FOZA, εκτός από τον Φιλίπε Σοάρες της Μορεϊρένσε, που σας αποκάλυψε το Sportdog.gr, πολύ ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο Τιάγκο Ντάντας.



Και αυτός προέρχεται από τις Ακαδημίες της Μπενφίκα και προφανώς τον γνωρίζει καλά ο Μπότο από την κοινή τους παρουσία στον σύλλογο, ενώ είναι δανεικός στην Τοντέλα με χρηματιστηριακή αξία στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Αγωνίζεται ως εξάρι και οκτάρι, ενώ τη σεζόν 2020-21 είχε δοθεί δανεικός για έναν χρόνο στη Μπάγερν Μονάχου. Με τους Βαυαρούς μάλιστα κατέκτησε και το πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν, έχοντας φορέσει συνολικά δύο φορές τη φανέλα της πρώτης ομάδας και επτά της δεύτερης.

Φέτος μετράει με την Τοντέλα 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και μία ασίστ, ενώ με την πρώτη ομάδα της Μπενφίκα σε όλα του τα χρόνια εκεί, έχει αγωνιστεί συνολικά μόλις μία φορά. Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ήδη κάνει επίσημη πρόταση στην Μπενφίκα για την απόκτηση του. Μία πρόταση που έχει να κάνει με έναν εξάμηνο δανεισμό έως το καλοκαίρι και μία οψιόν αγοράς του.

Από εκεί και πέρα, στον Δικέφαλο… τρέχουν και για τον εξτρέμ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην Τούμπα υπάρχει η δέσμευση Ιβάν Σαββίδη για μεγάλη επένδυση στο ρόστερ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags