Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τον απέρριψε ο Ολυμπιακός, τον παίρνει η ΑΕΚ - Μεταγραφή… 12.5 εκατομμυρίων - Σκέτη "αποτυχία"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-15 18:05:00

Τον απέρριψε ο Ολυμπιακός, τον παίρνει η ΑΕΚ - Μεταγραφή… 12.5 εκατομμυρίων - Σκέτη "αποτυχία"!

BoxtoBox
Τον απέρριψε ο Ολυμπιακός, τον παίρνει η ΑΕΚ - Μεταγραφή… 12.5 εκατομμυρίων - Σκέτη "αποτυχία"!

Στο Λιμάνι έκαναν scouting όμως έκριναν πως δεν είναι κάτι ιδιαίτερο! Ποιος ποδοσφαιριστής, που ετοιμάζεται να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, είχε περάσει από... έλεγχο από άνθρωπο των Ερυθρολεύκων και γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκαν σοβαρά μαζί του. Οι τελευταίες του μεταγραφές και τα χρήματα που δαπανήθηκαν!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ντανίλο Μπαρμπόσα. Διαβάζοντας κανείς τους αρμόδιους, δηλαδή τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, καταλαβαίνει πως είναι πολύ σοβαρό το φλερτ των κιτρινόμαυρων με τον Βραζιλιάνο χαφ της Νις και αρκετές οι πιθανότητες να τον δούμε σύντομα στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού.

Το boxtobox φέρνει σήμερα στο φως μια άγνωστη, στους περισσότερους, ιστορία σχετικά με το... παρελθόν του Ολυμπιακού με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή. Τι είδους παρελθόν;



Το φθινόπωρο του 2013 διεξήχθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17 όπου ήταν παρών ο Ντανίλο Μπαρμπόσα ως παίκτης της Εθνικής Βραζιλίας. Ο Ολυμπιακός λοιπόν που ήταν από παλιά αρκετά... μπροστά σε θέματα σκάουτινγκ, είχε άνθρωπό του στα Εμιράτα για να δει από κοντά παίκτες. Ναι, είχε δει και τον Μπαρμπόσα ο οποίος με τη Βραζιλία είχε πάει μόνο μέχρι τα προημιτελικά όπου η σελεσάο αποκλείστηκε από το Μεξικό στα πέναλτι.

Ο σκάουτ του Ολυμπιακού λοιπόν είχε τσεκάρει τον Ντανίλο για τον οποίο η εκτίμησή του ήταν πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει καλά στοιχεία αλλά όχι για κάτι ιδιαίτερο. Πολύ μεγάλο... κλικ του είχαν κάνει άλλοι παίκτες όπως π.χ. ο Κένεντι που τώρα ανήκει στην... Τσέλσι και είχε ήδη αρχίσει να «ξεφεύγει» η τιμή του.

Ο Μπαρμπόσα αντιθέτως τα πολύ καλά με τη Μπράγκα στην οποία μεταγράφηκε λίγο μετά το τουρνουά έναντι 4,5 εκατ.ευρώ και το 2018 πωλήθηκε 8 εκατ. στη Νις αλλά ουσιαστικά δεν στέριωσε πουθενά μετά απ' αυτό. Τα γαλλικά ΜΜΕ υπογραμμίζουν την ανάγκη της γαλλικής ομάδας να απαλλαγεί από 'κείνον χαρακτηρίζοντάς τον αποτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" μεταγραφή ο Μαρτίνς - Αυτός είναι ο… εκλεκτός του - Ανακοινώνει ταλεντάρα ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags