Facebook Pixel Sportdog.gr | Πολυτέλεια οι Μπίσεσβαρ-Ζαμπά - Εκεί θέλει μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Το VAR... έσωσε τον Πασχαλάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-15 22:30:00

Πολυτέλεια οι Μπίσεσβαρ-Ζαμπά - Εκεί θέλει μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Το VAR... έσωσε τον Πασχαλάκη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πολυτέλεια οι Μπίσεσβαρ-Ζαμπά - Εκεί θέλει μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Το VAR... έσωσε τον Πασχαλάκη!

Οι φωνές για το πέναλτι και η ανάγκη ενίσχυσης για Λουτσέσκου. Ποια ήταν τα κέρδη του Δικεφάλου από τη νίκη με τον ΟΦΗ και το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην επίθεση.
 

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΟΦΗ με 3-0, σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ δεν ανταποκρίνεται στη συνολική εικόνα του ματς. Ο Δικέφαλος του Βορρά σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του και θα μπορούσε να έχει πέσει σε γκέλα εάν δεν υπήρχε το VAR για να ακυρώσει το γκολ του ΟΦΗ και να δώσει πέναλτι για τους Θεσσαλονικείς.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το VAR... έσωσε την παθητική άμυνα του ΠΑΟΚ στην επίμαχη φάση, αλλά και τον Πασχαλάκη, ο οποίος έκανε ασταθή απόκρουση σε σουτ του Μπαλογιάννη με αποτέλεσμα να στρώσει την μπάλα στον Τσιλιανίδη.

Κατά τα άλλα, εκτός της κλάσης και της προσωπικότητας του Κούρτιτς, που έτσι όπως το πάει θα βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Λουτσέσκου δεν είχε πολλά να επιδείξει. Μέχρι και το πέναλτι του 1-0 στο 55' ο Δικέφαλος πραγματοποιούσε μια "χλιαρή" εμφάνιση, με ελάχιστες ευκαιρίες, που δημιουργήθηκαν είτε από ατομικές ενέργειες του Ζίβκοβιτς είτε από πίεση ψηλά στην αντίπαλη αμυνα. Σε οργανωμένη επίθεση ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον παραμικρό τρόπο να διασπάσει την εξαιρετική άμυνα των Κρητικών.

Περισσότερα πράγματα πήρε ο Λουτσέσκου από τις αλλαγές, αφού οι Μπίσεσβαρ, Ζαμπά και Σφιντέρσκι παρουσιάστηκαν σαφώς πιο δραστήριοι από τους Αουγκούστο, Μιτρίτσα και Άκπομ.

Ο Ζαμπά δεν είναι ο εξτρέμ που θα κάνει... θαύματα, αλλά η διάθεση που δείχνει μετά την επιστροφή του και η δουλειά που έχει ρίξει είναι εμφανή. Μπορεί να εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα ο Βραζιλιάνος αν συνεχίσει έτσι.

Ο Μπίσεσβαρ παραμένει υπό καθεστώς διαχείρισης από τον Λουτσέσκου ώστε να μην "καεί" από τα συνεχή ματς και είναι ευλογία για τον προπονητή του το να τον ρίχνει στο ματς από τον πάγκο. Το ίδιο ισχύει και για τον Σφιντέρσκι, αν και αυτή η τάση που έχει δημιουργηθεί, με τον σέντερ φορ που μπαίνει αλλαγή να είναι καλύτερος από τον βασικό, δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ μάλλον χρειάζεται ενίσχυση με έναν επιθετικό "εγγύηση". Εκτός αν κάποιος εκ των Τσόλακ, Ολιβέιρα καταφέρει να κάνει τη διαφορά στη συνέχεια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εντολή" Σαββίδη σε Μπότο για το... μπαμ του Γενάρη - "Καθαρίζει" τρία κορυφαία ονόματα από ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags