Facebook Pixel ΑΕΚ: Οργή ΑΕΚτζήδων - "Γιαννίκη παραιτήσου - Αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ - Σαν μαλωμένοι οι παίκτες"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-16 20:14:00

Οργή ΑΕΚτζήδων: "Γιαννίκη παραιτήσου - Αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ - Σαν μαλωμένοι οι παίκτες"

Sportdog Team
Οργή ΑΕΚτζήδων: "Γιαννίκη παραιτήσου - Αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ - Σαν μαλωμένοι οι παίκτες"

"Ο... Έλληνας Κλοπ, η αρχηγάρα Μάνταλος και τα "κοράκια" στο ΟΑΚΑ! Ξέσπασμα των Ενωσιτών για την ήττα από τον Παναιτωλικό με ανατροπή. Ποιοι βρέθηκαν στο στόχαστρο της κριτικής και τι ζητάνε να γίνει από εδώ και πέρα!
 

Η ήττα της ΑΕΚ με 2-1 από τον Παναιτωλικό, η δεύτερη σερί εντός ΟΑΚΑ, μετά από αυτή εναντίον του ΟΦΗ ήταν σαν να ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι οπαδοί της Ένωσης ξέσπασαν στα Social media της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για την εμφάνιση της ομάδας τους βρέθηκε να χάνει ένα παιχνίδι, στο οποίο προηγήθηκε.

 Οι Ενωσίτες απηύθυναν μηνύματα προς τη διοίκηση, τα έβαλαν με Γιαννίκη και Μάνταλο και ζήτησαν καλύτερη ενίσχυση. Το Sportdog συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

Πως το έλεγε ο Μελισσανίδης τότε στους οργανωμένους πριν αναλάβει την ΑΕΚ; "Να κάνουμε την ΑΕΚ την Barcelona".Τα κατάφερε! Μας έκανε Barcelona! Αλλά Barcelona Guayaquil ομάδα του Εκουαδόρ!!

Γιαννικη αν έχεις λίγο τσίπα πάνω σου παραιτήσου! Μας έχετε κάνει να μην βλέπουμε ποδόσφαιρο πια!

Η μέρα της μαρμότας αυτή η ομάδα. Κάθε Σεπτέμβρη "φτιάξαμε ομάδα και πάμε για πρωτάθλημα", Δεκέμβρη το χάνουμε αλλά πάμε για καλό πλασάρισμα και κύπελλο, Φλεβάρη αποδεχόμαστε ότι χάνουμε την δεύτερη θέση, αλλά ελπίζουμε για κύπελλο και Απρίλη με Μάη (ανάλογα τη χρονιά) το χαιρεταμε και αυτό...και πάμε πάλι από την αρχή.

Αφού δεν μπορείς να προστατέψεις την ομάδα από τους κόρακες δεν κανείς τίποτα.

Θα το ανεβάζω μέχρι να σβήσει ο ήλιος και κοροϊδέψτε όσο θέλετε! Ναι ρε είμαι μίζερος! Είμαι μίζερος γιατί έχω το πιο αργό κέντρο στον γαλαξία! Μίζερος γιατί έχω να δω χαφ της προκοπής από τον Γιόχανσον και τον καημένο τον Γαλανόπουλο! Μίζερος γιατί ότι πάει πίσω γράφει και μπροστά 1 παιχνίδι καλό και δέκα αδιάφοροι! Μίζερος γιατί με το όραμα του γηπέδου κάναμε την ομάδα έρμαιο! Μίζερος γιατί στου κασιδη το κεφάλι κάθε μαθητευόμενος μάγος και κάθε σαπακι κάνει τον μάγκα! Μίζερος γιατί μένω ούτε ξέρω πόσους βαθμούς πίσω από τον Γενάρη! Μίζερος γιατί με το ζόρι πρεπει να ανέχομαι την αρχηγαρα τον Μάνταλο!Γινομαστε περίγελος χρονιά με την χρονιά και δεν κουνιέται φύλλο με τον μεγαλομέτοχο! Αν τα λόγια μου λοιπόν βγάζουν μιζέρια περαστικά σε αυτούς που έχουν συμβιβαστεί με αυτό το τσίρκο! Καληνύχτα κόσμε.

Μελισσανιδη μην κάνεις καμια τρέλα και δε μπούμε στο νέο γήπεδο με Πέτρο αρχηγαρα και τον Έλληνα Κλοπ στον πάγκο! Κλειστό 10ετες και στους δύο.

Μπράβο πολύ καλοί στο μάρκετινγκ τα καταφέρατε προπονητή να μας έχει 5 θέση αυτό θέλετε έχετε ντροπιασει την ιστορία της ΑΕΚ πρώτα πρέπει εκεί στην διοίκηση να περνάτε από το μουσείο γιατί υπήρχαν παίχτες με κακαλα.

Φυσικά και φταίει ο Γιαννίκης. Η ομάδα παίζει λες και είναι μαλωμενοι. Γιατί δεν κάνεις πάσα, γιατί δεν κάνεις κίνηση, λάθος πάσες, γκρίνια σε κάθε επαφή μπάλας με τον συμπαίχτη τους. Καλά να πάθουμε!

Μπράβο στον Παναιτωλικό που ηξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο σε αντίθεση με τους δικούς μας γκασμαδες!! Θέλαμε να μειώσουμε λέει!!

Μου έκανε εντύπωση όταν σκόραρε ο Ανσναριφαρντ που δεν πανηγύρισε το γκολ. Μέχρι εκεί είναι το πάθος μας!!

Μια από τα ίδια!! Κάθε χρόνο βαρεθήκαμε!! Τους έχουμε αναστήσει όλους!!

Η ομάδα έχει ένα μήνα να παίξει μπάλα, χωρίς ρυθμό, αντί να γίνει το 2-0 τρώμε γκολ στην αντεπίθεση κάτω από την γραμμή του κέντρου λες και χάνουμε… τώρα ξέρω, γκρίνια μιζέρια γαργάρα η κόκκινη πάνω στον Αμραμπατ και το φάουλ στον Μάνταλο… ΜΟΝΟ ΑΕΚ.

Ανανέωση σε Μάνταλο και Γιαννικη μέχρι το 2030! Και αύριο μη ξεχάσετε βίντεο από το γήπεδο..

Βάλτε την αεκ β να παίξει κ βάλτε τους αυτούς στα τοπικα.

Η κατρακύλα σας δεν έχει τελειωμό απαράδεκτοι όλοι από προπονητή μέχρι τον τελευταίο που φέρνει τα νερά δεν έχουμε να περιμένουμε τπτ από αυτό το χάλι που βλέπουμε εδώ και χρόνια,εμπιστοσύνη 0 ακόμα και με τον τελευταίο να παίζουμε τα ντεπον είναι στάνταρ πάνω στο τραπέζι.Καλο βράδυ άχρηστοι.

Δεν ξέρει κανεις από ππυ να ξεκινήσει, τέρμα αστο άμυνα τοπικου κέντρο τι κάνεις Γιάννη κουκιά σπέρνω και επιθεση σέντερ φορ με μυωπία, ακους προπονητή να λέει ένα καρώ μαλακιες και ο διοργάνωτης του τσίρκου ο κυρίως κονε ο οποίος 20 μέρες ένα παιχτη δεν έχει βρει με κενά που ξέρουμε από περσι δώστε λεφτά στην ομάδα η φυγετε απλά τα πράγματα όσο για προπονητη έχω ένα πω ένα πραγνα την Τσικνοπέμπτη δεν την βγάζει γτ με παοκ ο αποκλεισμός είναι δεδομένος πια

Βαθιά άρρωστη η ομάδα!!καμια ελπιδα.ανανέωση μάνταλο Γιαννικη τώρα!!!

Πάλι καλά μπήκε απαγόρευση στον κόσμο

Κάτι πεθαμένα κορμιά που έχουν την τιμή να φορούν αυτήν την φανέλα ντροπιαζοντας συνεχώς την ιστορία της..ένας προπονητής που κάνει αγροτικό και μεις θεωρούμε ότι είναι ο προπονητής της Αγίας Σοφιάς...λέμε τα ίδια Και τα ίδια συνεχεία και κανείς δεν ακούει

Εγώ δεν έχω καταλάβει,τι πλάνο παίζει η ομάδα; Οι άλλοι, δύο ευκαιρίες έκανε και σου έκανε δύο γκολ. Εμείς γιατί έχουμε πέσει τόσο σε όλους τους τομείς;μήπως ο Γιαννικης είναι όντως πολύ λίγος;μήπως οι παίχτες λένε εντάξει μωρέ και τι έγινε;και πείτε μου κι εσείς σαν οπαδοί, Ποιός αισθάνθηκε έκπληξη για αυτό; Κι αυτό είναι το χειρότερο έχουμε συμβιβαστεί με την ήττα και δεν μας φαίνεται απίθανο δυστυχώς.

Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου κάποιοι κονομησαν χοντρά σήμερα εμείς ως συνήθως κουβανέζοι.

Το καλοκαίρι πήραμε τον Μισελέν για τη θέση του Μπακάκη ο οποίος πέρσυ είχε πάρει τη θέση από τον Σβάρνα. Μετά πήραμε τον Ρότα γιατί δεν υπολογίζαμε ούτε τον Μπακάκη ούτε τον Σβάρνα για τη θέση. Στη πορεία ο Ρότα έφαγε τη θέση από τον Μισελέν γιατί δεν έκανε ούτε ο τελευταίος. Μετά μπήκε ο Σβάρνας στην θέση των άλλων δύο ενώ τους άλλους δυο τους πήραμε για να μη παίζει αυτός. Από αύριο θα ψάχνουμε δεξί Μπακ γιατί ξανακαταλάβαμε ότι δεν κάνει ούτε ο Σβάρνας. ΑΕΚ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός για Σουπερλιγκάτο άσο - Έχει... πέραση ο Ράσταβατς - Σκάει απόλυση κόουτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags