Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι' αυτό ξενέρωσαν οι οπαδοί - Το τραγικό στατιστικό που τα λέει όλα για Ολυμπιακό στο ντέρμπι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-16 22:06:00

Γι' αυτό ξενέρωσαν οι οπαδοί - Το τραγικό στατιστικό που τα λέει όλα για Ολυμπιακό στο ντέρμπι!

Sportdog Team
Γι' αυτό ξενέρωσαν οι οπαδοί - Το τραγικό στατιστικό που τα λέει όλα για Ολυμπιακό στο ντέρμπι!

Οι Ερυθρόλευκοι απέφυγαν μεν την ήττα, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι από την εμφάνισή τους στο μεγάλο ματς της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0).

Οι Ερυθρόλευκοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, παρά την πίεση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ήταν όμως τόσο η αμυντική απόδοση όσο η επιθετική λειτουργία που ξένισε τους φιλάθλους τους.

Η κάκιστη εμφάνιση όλων των επιθετικών ατού του Ολυμπιακού ανεξαιρέτως αποτυπώνεται πλήρως στη στατιστική απεικόνιση της αναμέτρησης.

Σε ένα ματς με μόλις 8 σουτ από τις δύο ομάδες, οι Ερυθρόλευκοι είχαν μόλις μια προσπάθεια, ενώ οι Πράσινοι 7. Μάλιστα το μοναδικό σουτ του Ολυμπιακού έγινε από τον Λόπες στο πρώτο ημίχρονο και κατέληξε ψηλά άουτ, με την ομάδα του Μαρτίνς να μην σουτάρει ούτε μια φορά στο δεύτερο 45λεπτο!

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε κανένα κόρνερ, δεν είχε την κατοχή της μπάλας (52-48% υπέρ του Παναθηναϊκού) και δεν κατέγραψε ούτε ένα οφσάιντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags