Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έκπληξη με ξένο τεχνικό στον ΠΑΟ - Γιατί έδιωξε Βονόρτα ο Αλαφούζος - Καλύτερα από Ιμπαγάσα-Γκαρσία
| 2022-01-17 16:45:00

Έκπληξη με ξένο τεχνικό στον ΠΑΟ - Γιατί έδιωξε Βονόρτα ο Αλαφούζος - Καλύτερα από Ιμπαγάσα-Γκαρσία

Οι Μιχείες
Έκπληξη με ξένο τεχνικό στον ΠΑΟ - Γιατί έδιωξε Βονόρτα ο Αλαφούζος - Καλύτερα από Ιμπαγάσα-Γκαρσία

"Καυτό" παρασκήνιο για τις εξελίξεις στο Τριφύλλι. Η ενημέρωση που έγινε στους παίκτες, τι σχεδιάζουν οι Πράσινοι για την επόμενη μέρα και η σύγκριση με τις πορείες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.
 

O Γιάννης Βονόρτας απο σήμερα αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟ Β´. Παύθηκε απο την θέση του προπονητή της ομάδας που είναι στην 9η θέση τηε βαθμολογίας του 2ου(νότιος) Ομίλου, στην Super League 2.

Έγινε έτσι ο πρώτος προπονητής απο τις αναπτυξιακές ομάδες της Big 4 (Ολυμπιακός/ΠΑΟΚ/ΑΕΚ/ΠΑΟ) που έχασε την θέση του. Αριέλ Ιμπαγάσα, Πάμπλο Γκαρσία και Σωκράτης Οφρυδόπουλος, οι υπόλοιποι, συνεχίζουν κανονικά. Θυμίζω την ιδιαιτερότητα με τις ομάδες Β, πως δεν μπορούν να ανέβουν ακόμη κι αν τερματίσουν πρώτες, όπως και για την πρώτη 3ετία δεν υποβιβάζονται...

Τί έχουν κάνει μέχρι τώρα οι άλλες ομάδες Β σε σχέση με την πορεία του ΠΑΟ B που κόστισε την απόλυση Βονόρτα; Η AEK που είναι στον ίδιο Ομιλο τα πάει (μάλλον απρόσμενα) καλύτερα απο όλους. Βρίσκεται  2η στην βαθμολογία με 24 βαθμούς έναντι 25 του πρωτοπόρου Λεβαδειακού (έχει κι ένα ματς περισσότερο). Δηλαδή οι "κιτρινόμαυροι" έχουν 10 βαθμούς περισσότερους απο τους "πράσινους" (είναι στους 14, με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες), στις ίδιες αγωνιστικές...

Στον 1ο (βόρειο) Όμιλο - όπου προπορεύονται Βέροια (24 βαθμοί)/ ΑΕΛ και Ξάννθη (απο 22) -ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία τα πάει χειρότερα απο τον ΠΑΟ Β.  Τον βρίσκουμε στην 12η θέση με μόλις 10 βαθμούς (2 νίκες όλες και όλες) αλλά και με δυο (2) ματς λιγότερα.

Στον ίδιο όμιλο, η μακράν πιο ακριβή ομάδα της Super League 2, o Ολυμπιακός των Ιμπαγάσα/Μανιάτη/Ανατολάκη, έχει υποχωρήσει στην 7η θέση με 15 βαθμούς (επίσης με 2 ματς περισσότερα απο τον ΠΑΟΚ και τα ίδια με τον Παναθηναϊκό).

Οι "ερυθρόλευκοι" του Ιμπαγάσα είναι ουσιαστικά... ισοπαλιόπληκτοι αφού μετράνε 6 "Χ" σε 11 αγωνιστικές! Μακράν τις περισσότερες στην κατηγορία, μαζί με Ηρακλή και Χανιά!

Και επειδή πάντα υπάρχει η σύγκριση... αιωνίων, ο Βονόρτας οδηγήθηκε στην έξοδο με 14 βαθμούς στον ΠΑΟ Β αλλά και με λιγότερο απο το μισό μπατζετάρισμα ομάδας σε σχέση με τον Ολυμπιακό Β που έχει μόλις ένα βαθμό περισσότερο απο το "τριφύλι", αν και σε άλλον Όμιλο!!

Η θέση του κόουτς Βονόρτα στον ΠΑΟ Β... έτριζε εδώ και περίπου 1,5 μήνα. Επισήμως δεν ήταν τα αποτελέσματα που έφεραν την απομακρυνσή του αλλά τα παράπονα  - τουλάχιστον έτσι διέρρεαν προς τα έξω - για την ποιότητα της προπόνησης του και την διαχείρηση των παικτών.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του, ακούστηκαν τα ονόματα τόσο του Γκούμα , όσο και του Σίμου (προπονητή της Ελπίδων), αλλά όπως ενημερώθηκαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟ Β ο "αντι-Βονόρτας" θα είναι ξένος προπονητής!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακάλυψαν… ισοπεδωτικό ποδόσφαιρο - Μόνο ο Γιοβάνοβιτς είπε αλήθεια - Ανήμπορος Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags