Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εκκαθαρίσεις στο Λιμάνι μετά τη Λεωφόρο - Οι πρώτοι δύο που φεύγουν - Τον... έδιωξε ο Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-17 22:27:00

Εκκαθαρίσεις στο Λιμάνι μετά τη Λεωφόρο - Οι πρώτοι δύο που φεύγουν - Τον... έδιωξε ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Εκκαθαρίσεις στο Λιμάνι μετά τη Λεωφόρο - Οι πρώτοι δύο που φεύγουν - Τον... έδιωξε ο Μαρτίνς!

Ποιοι φεύγουν άμεσα από του Ρέντη και οι πρώτες επαφές με ομάδες. Γιατί δεν υπολογίζονται πλέον από τους Πειραιώτες και η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς για ποδοσφαιριστή που θεωρείται τεράστιο ταλέντο, αλλά προβληματίζει με τη συμπεριφορά του. Πολύ σύντομα και οι ανακοινώσεις...

Ολυμπιακός: Προβληματισμός υπάρχει στον Ολυμπιακό μετά την απογοητευτική εμφάνιση στη Λεωφόρο, αν και διατηρήθηκε η απόσταση ασφαλείας των εννιά βαθμών από τη δεύτερη θέση. Οι Πειραιώτες καλούνται άμεσα να συνέλθουν, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ σύντομα θα υπάρξουν και αλλαγές στο ρόστερ.

Η ομάδα του Πειραιά "φουλάρει" στον τομέα των χειμερινών μεταγραφών, δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως και το μέτωπο των αποχωρήσεων.

Το τελευταίο διάστημα μοιάζει να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, από άποψη δημοσιότητας, η υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά οι εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα.

Η Πόρτο εξακολουθεί να ασχολείται έντονα με την περίπτωση του Πορτογάλου κεντρικού και πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες το θέμα θα ολοκληρωθεί, είτε με θετική είτε με αρνητική κατάληξη.

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί την πώληση του Σεμέδο, ή έστω τον δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, ενώ οι Πορτογάλοι κάνουν τα δικά τους παιχνίδια τακτικής, προσπαθώντας να αποκτήσουν τον παίκτη με δανεισμό αλλά χωρίς υποχρεωτική οψιόν. Το αν και πού θα τα βρουν εν τέλει οι δύο πλευρές, θα φανεί στην πορεία.

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν άμεσα και με τον έτερο στόπερ του Ολυμπιακού, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ η πρόσφατη άρνηση του παίκτη να παίξει στη β' ομάδα έκανε το κλίμα πολύ "βαρύ" για τον ίδιο. Δεν είναι τυχαίο που ο Μάρκοβιτς προπονήθηκε ατομικά το προηγούμενο διάστημα και δεν συνάντησε καθόλου τους συμπαίκτες του στου Ρέντη μετά τις γιορτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του Σέρβου αμυντικού έχει προχωρήσει σε επαφές με ομάδες, προκειμένου να αποχωρήσει, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα, αναμένεται η παραχώρησή του να οριστικοποιηθεί μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απογοήτευση με Ολυμπιακό, δεν πείθει - Γι’ αυτό… τα ακούει ο Μαρτίνς - Καρβάλιο λόγω Φορτούνη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags