Facebook Pixel FIFA: Απίστευτο σοκ σε μεγάλο σύλλογο! Aπαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο από την FIFA
| 2022-01-17 23:30:00

Απίστευτο σοκ σε μεγάλο σύλλογο! Aπαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο από την FIFA

Sportdog Team
Απίστευτο σοκ σε μεγάλο σύλλογο! Aπαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο από την FIFA

Πολύ βαριά καμπάνα για πολύ γνωστό σύλλογο της Ευρώπης καθώς τιμωρήθηκε από τις αρμόδιες αρχές με απαγόρευση μεταγραφών για έναν ολόκληρο χρόνο!

Μαρσέιγ: Σοκ από την FIFA για τους Μασσαλούς  καθώς τιμωρήθηκαν με απαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο για την συμμετοχή τους σε μια μακροχρόνια διαμάχη με τη Γουότφορντ για τη μεταγραφή του Σενεγαλέζου Παπέ Γκουέι, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (17/01) η ομάδα της Premier League.

Ο ποδοσφαιριστής είχε συμπεριληφθεί προ ημερών στην ενδεκάδα της Σενεγάλης την περασμένη Παρασκευή (14/1) στον αγώνα με την Γουινέα για το Κόπα Άφρικα αλλά βγήκε την τελευταία στιγμή από το φύλλο αγώνα, μετά τον αποκλεισμό του από την παγκόσμια Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει για το θέμα η L'Equipe, η τιμωρία του Γκουέι ήταν η πιο πρόσφατη εξέλιξη σε μια ιστορία που άρχισε περίπου πριν από δύο χρόνια όταν μέσος που γεννήθηκε στην Γαλλία υπέγραψε προσύμφωνο με τη Γουότφορντ, πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τη Χάβρη της γαλλικής Ligue 2, όμως αμέσως μετά άλλαξε τον ατζέντη του, ο οποίος του πρότεινε να μην τηρήσει τη συμφωνία, υπογράφοντας  συμβόλαιο 4 ετών με τη Μαρσέιγ τον Ιούλιο του 2020, για να ακολουθήσει η καταγγελία απ’ την πλευρά της Γουότφορντ τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Η Γουότφορντ επιβεβαιώνει ότι το Ποδοσφαιρικό Δικαστήριο της FIFA εξέτασε την αξίωση που κατατέθηκε κατά του ποδοσφαιριστή Πάπε Αλασάν Γκουέι και της γαλλικής ομάδας Ολιμπίκ Μαρσέιγ αποφασίζοντας:

Ο Πάπε Αλασάν Γκουέι και η Μαρσέιγ θα καταβάλουν από κοινού κι εξ ολοκλήρου αποζημίωση στη Γουότφορντ για αθέτηση συμβολαίου χωρίς δικαιολογία.

Η Μαρσέιγ δεν θα έχει δικαίωμα εγγραφής νέων παικτών, είτε σε εθνικό είτε σε διεθνές επίπεδο, για τις επόμενες δύο ολόκληρες και διαδοχικές μεταγραφικές περιόδους», αναφέρει η ανακοίνωση της Γουόφορντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags