Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Υπέρβαση" ΑΕΚ για Ολλανδό παικταρά - Μία… ανάσα από Ολυμπιακό - Deal πολλών εκατομμυρίων!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-19 10:00:00

"Υπέρβαση" ΑΕΚ για Ολλανδό παικταρά - Μία… ανάσα από Ολυμπιακό - Deal πολλών εκατομμυρίων!

Οι Μιχείες
"Υπέρβαση" ΑΕΚ για Ολλανδό παικταρά - Μία… ανάσα από Ολυμπιακό - Deal πολλών εκατομμυρίων!

Το 2019 οι Ρώσοι πλήρωσαν 9 εκατ. για τον υπερταλαντούχο μέσο! Ποιος διεθνής Ολλανδός σούπερ μέσος απασχόλησε σοβαρά την Ένωση - για δανεισμό - αλλά χάθηκε αφού πήγε Πριμέρα και Εσπανιόλ; Αποκαλυπτικό παρασκήνιο στο Sportdog.gr

Ο Τόνι Βιλένα, ο 27χρόνος διεθνής Ολλανδός μέσος της Κράσνονταρ, ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης από την Εσπανιόλ. Δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, αντί 500.000 ευρώ loan fee και οψιόν αγοράς αρκετών εκατομμυρίων για τον καταλανικό κλάμπ.

Μιλάμε για ένα σύγχρονο 8άρι, "παικτούρ"... όνομα και πράγμα, που το 2019 κόστισε στους Ρώσους αγορά 9.000.000 από την Φέγενορντ. Ένας παίκτης που προηγουμένως είχε φτάσει πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά προτίμησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Φέγενορντ. Πως και τον θυμηθήκαμε;

Στην Ισπανία, στο περιθώριο της παραχώρησης του στην Εσπανιόλ, "κυκλοφόρησε" πως ανάμεσα στις ομάδες που έχει προταθεί (ήθελε από τον Δεκέμβριο να αποχωρήσει από την Ρωσία και την Κράσνονταρ) και ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του ήταν και η ΑΕΚ.

Σοβαρά μάλιστα... Ενεργοποιώντας συγκεκριμένες άκρες/κονέ και προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί... καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί, ώστε να τον πάρει δανεικό μίνιμουμ για 1 χρόνο! Εξ αρχής βέβαια ήταν πολύ δύσκολη και μετά ακριβή περίπτωση ο Βιλένα, όχι μόνο για τους "κιτρινόμαυρους" αλλά και για οποιοδήποτε ελληνικό κλάμπ.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντολή Μελισσανίδη για δύο μεταγραφές - Σκάει ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ - "Χουνέρι" σε Μάνταλο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags