Facebook Pixel ΑΕΚ: "Συναγερμός" στην ΑΕΚ πριν τον ΠΑΟΚ - Ήρθαν Αμερικανοί για κορυφαίο παίκτη - "Διαφωνεί" ο Γιαννίκης
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-19 12:48:00

"Συναγερμός" στην ΑΕΚ πριν τον ΠΑΟΚ - Ήρθαν Αμερικανοί για κορυφαίο παίκτη - "Διαφωνεί" ο Γιαννίκης

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Συναγερμός" στην ΑΕΚ πριν τον ΠΑΟΚ - Ήρθαν Αμερικανοί για κορυφαίο παίκτη - "Διαφωνεί" ο Γιαννίκης

Το scouting που κάνουν εδώ και μήνες και το... κονέ λόγω καταγωγής. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής έχει καλό όνομα στις ΗΠΑ και γιατί; Ποια η αξία του και γιατί ο κόουτς δεν θέλει με τίποτα να τον χάσει σε αυτή την χρονική περίοδο!
 

Όταν τον Σεπτέμβρη του 2020 ο Λιβάι Γκαρσία έγινε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, έναντι 2,2 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ κανείς δεν περίμενε ένα χρόνο μετά η εικόνα του να είναι αυτή. Ο 24χρονος έχει μια μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος μετρώντας φέτος 19 συμμετοχές με τέσσερα γκολ, τα τρία στο πρωτάθλημα και μόλις μια ασίστ ενώ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς.

 

Βέβαια τα νούμερά του δεν θυμίζουν σε τίποτα τα περσινά όταν ήταν βασικός και αναντικατάστατος και σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις είχε βρει δίχτυα 6 φορές έχοντας παράλληλα και 7 ασίστ. Όπως είναι φυσικό αυτό έχει ανησυχήσει τους ανθρώπους της Ένωσης μιας και οι πάντες ξέρουν ότι πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της ομάδας, άλλωστε στο transfermarkt κοστολογείται στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα και η μικρή του ηλικία τον κάνει από τους πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.

 

Πάντως οι μέτριες εμφανίσεις του με τους Κιτρινόμαυρους φέτος δεν έχουν κάνει τους μάνατζερ του εξωτερικού να τον έχουν βγάλει από το… κάδρο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκαρσία είναι πολύ ψηλά στη λίστα ομάδας που μπορεί να του δώσει αρκετά χρήματα και πιο συγκεκριμένα του Ντάλας. Άλλωστε ο 24χρονος είναι αρκετά αναγνωρίσιμος στις ΗΠΑ, μιας και η καταγωγή του από το Τρινιντάντ και Τομπάκο, αλλά και οι 29 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της πατρίδας του κάνουν τους ανθρώπους των ομάδων της MLS να τον τσεκάρουν αρκετά συχνά.

 

Αξίζει πάντως να πούμε ότι ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, κάτι που δείχνει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Ένωσης προς το πρόσωπό του. Παράλληλα οι πάντες στην ομάδα, ανάμεσά τους και ο Αργύρης Γιαννίκης, ξέρουν τι μπορεί να δώσει ο ποδοσφαιριστής μόλις βρει και πάλι ρυθμό και το μόνο που απομένει να φανεί είναι τι θα συμβεί αν η ομάδα των ΗΠΑ προχωρήσει σε μια πρόταση που στην ΑΕΚ δεν μπορούν να… αρνηθούν.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Υπέρβαση" ΑΕΚ για Ολλανδό παικταρά - Μία… ανάσα από Ολυμπιακό - Deal πολλών εκατομμυρίων! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags