Facebook Pixel Δημήτρης Μελισσανίδης - ΑΕΚ: "Τρελάθηκε" ο Μελισσανίδης μετά τον ΠΑΟΚ - Φέρνει Λάτιν χαφάρα - Δώρο σε Γιαννίκη την... καψούρα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-20 10:02:00

"Τρελάθηκε" ο Μελισσανίδης μετά τον ΠΑΟΚ - Φέρνει Λάτιν χαφάρα - Δώρο σε Γιαννίκη την... καψούρα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τρελάθηκε" ο Μελισσανίδης μετά τον ΠΑΟΚ - Φέρνει Λάτιν χαφάρα - Δώρο σε Γιαννίκη την... καψούρα!

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα στην ΑΕΚ, άμεσα στα Σπάτα δύο παίκτες! Η ισοπαλία στην Τούμπα για το Κύπελλο έφτιαξε ξανά το κλίμα στην Ένωση και πλέον η διοίκηση φορτσάρει για την ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν. Τι γίνεται με τον Μπαρμπόσα και ποιος Έλληνας φοράει τα κιτρινόμαυρα!

Η ΑΕΚ άκουσε το... καμπανάκι του Δημήτρη Μελισσανίδη και έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα-σοκ από τον Παναιτωλικό. Παρά το γεγονός ότι πήγε λαβωμένη από σοβαρές απουσίες και κακή ψυχολογία στην Τούμπα, πήρε το 0-0 από τον ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να έχει φύγει από τη Θεσσαλονίκη με τη νίκη.


Οι Κιτρινόμαυροι επικεντρώνονται στις μεταγραφές, φιλοδοξώντας να ενισχύσουν το ρόστερ του Αργύρη Γιαννίκη με ποιοτικές προσθήκες, αφού ο Έλληνας τεχνικός στηρίζεται απόλυτα από τη διοίκηση.


Στο επίκεντρο βρίσκεται η αναζήτηση για την απόκτηση κεντρικού χαφ από το "πάνω ράφι". Η περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα είναι πάντα στα υπ' όψιν, με το θέμα να έχει τραβήξει μεν αρκετό καιρό, αλλά τους Κιτρινόμαυρους να μην παρατούν την περίπτωσή του. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος δεν παίζει πλέον μόνος του, αφού στην ΑΕΚ έχουν εστιάσει σε δύο ακόμα Λατινοαμερικάνους χαφ!


Αμφότερες οι περιπτώσεις δουλεύονται από τους ιθύνοντες του Δικεφάλου και στόχος τους είναι η μεταγραφή του χαφ να έχει κλείσει οριστικά μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, είτε ο εκλεκτός είναι ο Μπαρμπόσα είτε άλλος.

 


Δεν ξεχνούν τον Σάλιακα


Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά τον Μανώλη Σάλιακα, για τον οποίο έγινε πολύς λόγος τους προηγούμενους μήνες.
 

Καλά ενημερωμένες πηγές επισημαίνουν ότι ακόμα κι αν δεν γίνει κίνηση για τον διεθνή μπακ τον Ιανουάριο, οι εξελίξεις θα μεταφερθούν για το καλοκαίρι, αφού ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα αρέσει πολύ στον Αργύρη Γιαννίκη.

 

Άλλωστε, οι εμφανίσεις του Σάλιακα με την ομάδα της Ηπείρου παραμένουν σταθερά καλές και είναι δεδομένο ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους δεξιούς μπακ του πρωταθλήματος. Σημαντικό πλεονέκτημα για τον παίκτη δίνει και η διάθεση της Ένωσης να επενδύσει στο χτίσιμο ελληνικού κορμού παικτών.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο μεταγραφές τρέλαναν τους ΑΕΚτζήδες! Δεν είδε Μαρτίνς ο Λουτσέσκου - Τον έσωσε ο Πασχαλάκης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags